Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Наричат я златно момиче

5 г. след завършването си през 2019-а девойката в красива червена рокля ще преследва медал за България от олимпийските игри в Париж. В Токио стана пета и изравни второто най-добро индивидуално постижение в историята на художествената ни гимнастика - на Мария Петрова. Има сребърен медал от европейско първенство, както и сребро на световно първенство в отборното класиране заедно с Невяна Владинова и Катрин Тасева.

Актрисата, която изпя "Луната спи"

Тя е поп и оперна певица, освен това и актриса. Сред известните и любими парчета, които пее в дует с мъжа си, са: "Страхотен ден", "Този филм", "Луната спи". Играе в театър "Българска армия" и наскоро бе в ролята на дубльорка на Мария Калас в пиесата "Глас". Момчето до нея е Иво Димчев, бил неин кавалер на бала, след като заедно учат в театрална паралелка. 

Изпратете в "24 часа" снимки от най-прекрасната нощ: ваши, на мама,татко, баба или дядо, разкажете с малко думи личната си история и тя ще стане част от националната

Извадете незабравимите снимки от абитуриентския ви бал и участвайте в новия фотоконкурс на “24 часа”. Независимо на каква възраст сте - на 18 или 81 години. Независимо дали сте преживели най-прекрасната нощ наскоро, или преди половин век.

Изпратете снимките независимо къде се намират - в телефона ви, в паметта на компютъра или в кашона - без значение от годината на завършване. Ще ги видите два пъти в “24 часа” - в най-четения всекидневник и в най-посещавания новинарски сайт в България, в който 3 милиона всеки месец търсят достоверна информация.

Изпращайте вашите снимки на адрес [email protected], както и вашите предположения кои са известните девойки на снимките. Отговорът на загадката ще е в утрешния брой.