Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ
ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ

"Път назад или напред, зависи от тях", така председателят на ДПС Делян Пеевски отговори на въпрос има ли път назад между ДПС и ПП-ДБ и възможно ли е да се продължи диалогът.

"Това трябва да приключи - постоянно да ми звънят, постоянно да идват и после пред вас (бел. ред. медиите) да дават някакви странни изявления. Слушах с интерес какво се обяснява кой къде бил ходил, по кои централи. Не мога да разбера - при Борисов в централата съм ходил, но сме ходили с Христо Иванов заедно. С всички тези хора съм бил навсякъде заедно. Не мога да разбера как се събудиха днес и казаха: "Той е зло (бел. ред. Делян Пеевски)". Е, те със злото ли живяха 9 месеца? В много близки отношения", така той коментира изказването на премиера в оставка Николай Денков, че "Пеевски е най-голямото зло".

"Направо не мога да повярвам, човека, за когото се грижих 9 месеца, който видяхте, че изобщо не се справи с длъжността премиер. И мога да кажа, че е най-слабият премиер в историята на държавата", каза още Пеевски.

"Промени в агенция "Митници" е правил Асен Василев. Тя винаги е била управлявана от Асен Василев през цялото време, всички шефове са назначавани от Асен Василев. Не мога да кажа за какво говорят. Цялата отговорност и на Асен Василев за всичко, което се случи", каза още той и допълни.

Не мога да кажа. Нямам информация. Надявам се да разберем. Така Пеевски коментира оставката на главния секретар на МВР Живко Коцев.

"Ще подкрепим предложението на БСП за великденските надбавки за пенсионерите. Мисля, че го заслужават", заяви председателят на ДПС.