Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

На 25 март ще бъде първото за годината затъмнение - лунно. Това са изключително интензивни периоди, които се приемат много често за критични или преобръщащи събитията.

Вижте какво съветва астрологът Александра Иванчева всяка зодия:

Овен 

Затъмнението се развива на оста Овен-Везни и ще бъде ключово за Овена. Време е за решителност и вяра в собствените способности. Преди това обаче трябва да се върнете към взаимоотношенията и да разберете дали сте открили необходимия баланс.

Телец 

Открийте как да взаимодействате успешно в работната среда – качествата, които ще усвоите, ще отворят нови възможности, свързани с далечни пътувания и чуждестранни проекти. В деня на затъмнението отделете повече време за себе си. 

Близнаци 

Използвайте вроденото си умение да задавате въпроси – останете отворени към различната гледна точка. Възможно е да предприемете важни решения в любовта и в приятелски план. Предстоят нови занимания, разнообразие в ежедневието и необикновени срещи.

Рак 

Нови кариерни възможности, които ще трябва да комбинирате с посвещението на семейството. Може би е време да обърнете повече внимание на мечтите си и да приемете предложението за повишение или пък да направите първи стъпки в ново бизнес начинание.

Лъв 

Промяна в интересите, учене и нови пътешествия. От известно време насам усещате желанието да добавите още нещо към своя хоризонт – за някои това ще бъде финализиране на академично образование, а за други възможност да видят нови светове. Крайната цел обаче е нова житейска философия.

Дева 

Да споделя своите притежания, емоции и енергия, ще бъде посланието за Девата. Винаги сте умеели да се справите сами, но сега е време да позволите и на другите да се погрижат за вас. Ако пък сте останали твърде дълго себе си, сега е време да подкрепите тези, които обичате, да покажете на тях и на себе си колко важно всъщност е взаимодействието.

Везни 

Може ли да бъдете лидери в своята връзка? Лунното затъмнение е изключително важно за Везните и може да даде нова перспектива върху връзките с личните и бизнес партньорите. Взаимоотношенията са свързани с непрестанен обмен, но днес е важно да обособите собствените си граници, така че да бъдете видими във връзката.

Скорпион 

Да излезете от уединението и да разберете какво означава да управлявате ежедневието, да бъдете лидер в екипа, да комбинирате всичко важно. Погрижете се за своето тяло, открийте режима си, който ще ви помага да отстоявате своите решения и да запазвате вътрешен баланс.

Стрелец 

Време да споделите своята любов с хората, които обичате. Периодът може да предложи нова романтична връзка, подобрения във взаимоотношенията с децата (или просто ще се забавлявате още повече заедно), творчески подход в реализацията на вашите проекти.

Козирог 

Общуването ще бъде основна тема за Козирога, който ще може да се насочи към подобряване на взаимоотношенията с близкото обкръжение. Време е да се насочите към своите приоритети, които могат да включват изясняване и ясна позиция в разговорите – а те със сигурност ще водят към промяна.

Водолей 

Чувствате ли се финансово успешни и вярвате ли достатъчно в своите умения? Предстоят нови възможности, които очакват вашето задвижване. Моментът подсказва, че трябва да извоювате своята независимост и да се научите да печелите. Влагането на усилията в правилната посока може да бъде добро начало.

Риби 

Време е да обърнете внимание на себе си и да излезете от ролята на идеалния партньор, който е склонен да неглижира собствените си желания. Това не значи да не бъдете подкрепящи, а да следвате своите мечти толкова силно, колкото помагате и за чуждите.