Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тео Ушев
Тео Ушев

По повод Оскар night. По някаква случайност, два от най-ярките ми спомени са с две от претендентките за главна женска роля;

С Ема Стоун бяхме на опашката за интервю в залата на АП (всички номинирани артисти минават за интервю през АП преди обяда на номинираните). Чакахме около 15 -20 мин, тя беше изгряваща звезда (с първа номинация за ЛаЛаЛенд ). Беше по-смутена и от мен. Беше с майка си, момиче от съседната къща, симпатична, приветлива, почти без грим. Разпитваше ме за филма , аз я разпитвах за работата ѝ с Раян Гослин и Шазел. Не спираше да се смее, Аз бях преди нея, отстъпих ѝ реда си, тя влезе, на излизане си пожелахме успех.

Със Сандра Хюлер се засичахме често по време на многобройните приеми, балове и купони. Тя не беше номинирана, но беше от екипа на "Тони Ердман". Няколко пъти си говорехме празни приказки, бяхме в един хотел.

На церемонията за Оскарите, след като минаха нашите категории, се изнесох на бара отвън. Там седеше и тя, не изглеждаше доволна, беше ни скучно и досадно. Седяхме между повече от три включвания(можеш да се върнеш в залата само по време на рекламна пауза, през останалото време местата се заемат от "филъри" - заместители-манекени и начинаещи актьори (и за това има конкурс). Така със Сандра си разказвахме глупости, вицове, оказа се изключително забавна жена, не помня колко бутилки Piper Heidsieck обърнахме, май се понапихме. Разказа ми един виц за кукера, който не помня вече, беше нещо за това как пикаят кукерите... Дойде дъщеря ми от залата, каза хайде тати, започва последната част, и тя се запозна със Сандра, тя я разпита дали ѝ е било интересно поне на нея. Алекс ѝ каза "не, всичко е такъв фалш и бутафория". Сандра ѝ каза: - умно момиче. И влязохме залитайки вътре, за да видим как объркаха филма, който спечели Оскар за най-добър филм (даже не помня кой беше, но си беше исторически гаф)

Мисля, че всички бяха прекалили с Piper-a...

В неделя стискам палци и за двете - най-скромните, интелигентни, непретенциозни и естествени актриси, които съм срещал през живота си. И най-добри - но тези неща вървят заедно.

*От фейсбук!