Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Зам.-председателят на БСП Атанас Зафиров
Зам.-председателят на БСП Атанас Зафиров

Дали ще го наречем ротация или друго, това управление ще успее да оцелее, това завъртане ще стане. По една проста причина - през годините всеки, който се е докосвал до ГЕРБ в управлението, после обикновено изчезва в политическото пространство. Съдейки от последните социологически проучвания, ПП-ДБ все още не са стигнали електоралното си дъно. Докато Борисов не се увери, че това дъно е стигнато, най-вероятно няма да развали това управление, което безспорно носи огромен негатив, особено на ПП.

Това заяви зам.-председателят на БСП Атанас Зафиров пред bTV. Той даде за пример Реформаторския блок, НФСБ, "Воля", "Атака".

Ако трябва да питате някой дали ще оцелее това правителство - питайте Борисов, той води целия процес. Всичко останало са нюанси, детайли, помпане на мускули, обясни зам.-шефът на БСП.

Борисов ще изчака неговите партньори да достигнат електоралното си дъно и тогава ще дръпне шалтера на това управление, убеден е Зафиров.

За съжаление, по-големи са шансовете да продължи това порочно управление, допълни той.

Ако сега има служебно правителство, то ще бъде доминирано от ГЕРБ - ако погледнете кръга от тези, от които президентът да избира за служебен премиер по новата конституция, те са доминирани от ГЕРБ, допълни Зафиров.

Нищо смислено не може да се роди в този парламент оттук нататък без участието на ДПС, смята той.