Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Кирил Борисов
Кирил Борисов

"Не всяка година се случва тъща и дъщеря да убият някого. Става въпрос за две жени, от които майката е дипломат с кариера. Габриела е учила в чужбина. Такива хора решават проблемите си, включително семейните, по друг начин, а не с физическо насилие и убийството на един баща". Това каза криминалният журналист на "24 часа" Кирил Борисов в студиото на Нова тв. 

Според Борисов нещата ескалират покрай децата - на първото, от които е баща убитият Пейо Пеев. За да го вижда той, сключва брак с Габриела Славова 3 седмици преди тя да роди второто си дете, чийто баща е бившият депутат от "Продължаваме промяната" и ИТ специалист Велико Минков. Пеев е знаел, че Славова е бременна с детето на друг мъж.

"Съдейки по имената на Габриела, баща ѝ трябва да се казва Петър Славов, но така или иначе той не присъства в живота им", допълни Борисов. 

Има и данни, че от 2010-2011 г.  майката на Габриела - Красимира Трифонова, я отглежда сама в Тайланд. Информация за бащата обаче липсва. През последните две години жените живеят с майката на Трифонова и съответно баба на Габриела Славова- Тона Трифонова. "Трите се отглеждат една друга. Явно по време на възпитанието на Габриела нещо се е случило", каза още журналистът. 

Нито Трифонова, нито дъщеря ѝ са дали обяснение дали убийството е планирано или не.

Имало и данни, че Красимира Трифонова и друг път е заплашвала. За това призна сам общинският съветник и бивш областен лидер на "Възраждане" Владимир Павлов във фейсбук профила си

"Твърдяла е, че може да го смачка, защото го е правила и с други хора", допълни Кирил Борисов. 

Възможно е след историята в Тайланд тя да е работила и у нас. Освен това тече още едно разследване в районната прокуратура за мъж, с когото Трифонова е имала отношения и се спряга за нейн помагач в убийството на Пеев. 

"Малко мъже стъпват на егото си, за да признаят, че са жертви на психически тормоз, както е било при Пеев", допълни криминалният журналист.