Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Наркотични вещества иззеха служители на УП – Полски Тръмбеш. В сряда вечерта при проверка в имот в с. Страхилово са намерени и иззети около 2 грама растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на марихуана. В съседен необитаем имот са намерени и иззети още около 800 грама трева. В хода на проведените разследващи действия е изяснено, че съпричастен към деянието е 31-годишен от същото село, който е известен на полицията. Той е настанен в психиатрична клиника, посочват от ОДМВР - Велико Търново.

Канабис и течност за електронна цигара иззеха криминалисти при проверка на друго жилище в П. Тръмбеш, обитавано от 40-годишен, известен на полицията и осъждан. Той е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР. По двата случая са започнати досъдебни производства.

Дрога  откриха и служители на УП – Златарица. В сряда при проверка в жилище в града, обитавано от двама младежи на 18 и 22 години, е намерен и иззет плик, съдържащ бяло прахообразно вещество, което е реагирало на амфетамин, и буркан с тревиста маса, реагираща на канабис. Двамата са задържани за срок до 24 часа по ЗМВР. По-възрастният е криминално проявен, уточняват от полицията. Започнато е бързо производство.