Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Имотът на ул."Васил Левски" 57 се продава.
Имотът на ул."Васил Левски" 57 се продава.

Агенция за недвижими имоти търси купувач на палата от близо 500 кв.м, който обитава Начо Пантелеев в Лясковец. Родата на 24-годишния обвиняем за катастрофата и гибелта на Ферарио Спасов иска 360 000 евро за луксозната 3-етажна къща с 6 спални, три бани, гаражи, голям двор, котелни и складови помещения, работилници. От сайта на агенцията става ясно, че обявата за имота е актуализирана преди 6 дни. Снимки показват разточителен лукс от вътрешни стълбища с ковано желязо, огромна всекидневна, даже домашно джакузи.

"Къщата е завършена през 2004г., като при строителството са използвани най-висок клас материали – поставена външна и вътрешна изолация, облепена е с естетствен камък, поставена PVC дограма, парапети от ковано желязо, вносен гранитогрес, теракота и санитария, както и джакузи в едната баня. Отоплението е решено чрез котел на газ с радиатори и подово отопление във всички стаи", се посочва в обявата.

В същия двор е разпложена едноетажна тухлена къща, състояща се от спалня, хол с кухненска част и санитарен възел, като отоплението и охлаждането е решено чрез два климатика. Дворното място е с площ от 1206 кв.м, достъпно от две улици, като в задната му част е обособен паркинг за над 8 автомобила.

Адвокатът на Начо, Венцислав Фоти коментира, че не е уведомен за продажбата и отново подчерта, че имотът не е собственост на клиента му. "Този, който го е обявил за продан, не е той, Начо живее там под наем. Знам, че в къщата живее баба му и той със жена си", обясни Фоти.

На въпрос на "24 часа" дали кланът Манджите търси начин да се освободи от имущество, за да няма какво да им вземат като обезщетение за смъртта на Ферарио Спасов, юристът посочи:

"Няма нужда да се освобождава от имота, защото не е на негово име. Така или иначе няма как този имот да служи за обезщетение."

Начо Пантелеев нямал наремения да си променя местоживеенето, поне докато тече разследването, увери адвокатът му.

До края на месеца трябва да е готова автотехническата екпертиза, която да даде яснота как се е стигнало до жестоката катастрофа край Лясковец. Тогава Начо удари отзад с мощния си мерцедес голфа на футболния треньор и го уби на място.