Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Петя и Деян Ангелови Кадър: bTV
Петя и Деян Ангелови Кадър: bTV

Записите от камерите наоколо ще бъдат иззети и прегледани. Чакаме следствието да разгледа всички гледни точки. Това каза за "24 часа" Петя Ангелова

Непознат мъж прояви агресия срещу Петя Ангелова - съпругата на актьора Деян Ангелов. За случая сигнализира брат му - Дарин Ангелов, в своя инстаграм профил. Той качи кратък видеоклип, на който се вижда как мъж блъска агресивно по прозореца на колата ѝ, размахвайки среден пръст.

Инцидентът се развива на ул. "Гурко" и ул. "Раковска". Причината е, че Петя Ангелова неволно е опръскала въпросния мъж, докато шофира. "На ул. Гурко няма големи локви", коментира Дарин Ангелов. От видеоклипа се чува, че мъжът ѝ казва "Снимай, снимай" и завършва с вулгаризми.

В момента по случая тече разследване. Това казаха за "24 часа" Петя и Деян Ангелови. Камерите от обектите наоколо ще бъдат иззети, а записите от тях прегледани.

"Този човек твърди едни неща, аз не съм сигурна в това, което той казва. Агресията си е агресия. Тя е проявена", обясни Петя Ангелова. На този етап съпругата на актьора не може да даде повече информация, тъй като тече следствие. "Това е просто безобразие. Много агресия, много нещо", допълни Деян Ангелов.

Дарин Ангелов помоли всеки, който види мъжа, проявил агресия срещу снаха му, да се свърже с него или брат му.

Мъж показа среден пръст на Петя Ангелова, блъскайки по прозореца на колата ѝ. 
Снимка: Стопкадър/Инстаграм профил на Дарин Ангелов
Мъж показа среден пръст на Петя Ангелова, блъскайки по прозореца на колата ѝ. Снимка: Стопкадър/Инстаграм профил на Дарин Ангелов