Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Камен Воденичаров
Кадър; euronewsbulgaria
Камен Воденичаров Кадър; euronewsbulgaria

За мен тази година беше трудна, загубих баща си, имах тежки дни. Забелязвам обаче, че има малко повече усмихнати хора по улиците. Ние свикнахме винаги да сме малко по-кисели, винаги да намираме проблеми дори там, където ги няма. Това каза в ефира на Euronews Bulgaria актьорът, водещ и режисьор Камен Воденичаров.

Аз мисля, че нашето щастие се случва въпреки политиците, защото фокусът на политиците е в това как нещо да се направи така, че да има изгода за тях, как да бъдат направени проектите така, че да може нещо да се открадне. Те сякаш не се интересуват от щастието на хората. Филмът „Цената на властта", в който участвам, разглежда точно това.
„Знам, че има хора, които се опитват да правят нещата така, както пише по книгите. Българската политическа класа обаче не е на нивото на историята", каза още Камен Воденичаров.

Факт е, че в днешно време няма толкова добри телевизионни предавания, които да правят сатира. Тя обаче продължава през интернет, както и чрез изключително талантливи карикатуристи, каза още той.

Днешните политици са доста по-сприхави и нервни от тези, които ни управляваха през 90-те години.