Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

На кого му пука вече какво ще стане в последните два кръга от първенството. Най-малко ги вълнува треньорите, които и при победи, и при загуби ще надуят гайдите, че са най-онеправданите хора на света.
Какъв е проблемът им ли? Нямат футболисти. Липсва им вътрешен халф, външно крило, нападател от тежка категория, а защо не и вратар. Сега е най-доброто време да опищиш орталъка, че ти липсват качествени попълнения и с близките ти мениджъри да започнете да правите сметки откъде и какво може да се изкара. А и от последната селекция през лятото вече е минало много време и


едва ли някой ще се сети,


че тогава пак едни и същи треньори са се оплаквали от липса на качествени футболисти и са искали торби с пари само и само да направят уникален отбор, с който да се атакуват купи и медали.
Факт е, че успехите ги няма, а 70 процента от летните покупки на водещите ни отбори сега могат да бъдат окачествени като пълен провал. При ЦСКА е най-трудно да се направи разбор, защото там постоянно си тръгваха и идваха нови футболисти. Сигурно и самият Стойчо Младенов не помни кога точно с коя нова звезда се е запознавал, тъй като върволицата беше много голяма. В тази връзка някъде към средата на сезона се заговори, че няколко мениджъри са се облажили с тлъсти комисиони, въпреки че техните питомци така и не успяха да поритат професионален футбол в България. В тази история беше замесено и името на самия Младенов, за когото се твърдеше,


че е взел добри пари,


за да приюти футболисти с два леви крака.
"Всико това са пълни глупости. Лошото е, че интригите тръгват от хора вътре в клуба. ще направя всичко възможно да се предпазя от зложелателите ми", обясни по този повод Стойчо Младенов. Той със сигурност ще си поиска нови играчи през зимата, тъй като и къртиците на стадион "Българска армия" добре виждат, че много от сегашните играчи не стават.
Въпросът е колко пари са готови да отделят босовете на ЦСКА за зимна селекция. Следящите последните събития на Армията веднага ще отсекат, че едва ли ще има голям пазар. Нищо чудно Стойчо Младенов съвсем да остане без подаръци по празниците. Тепърва трябва да се плащат стари задължения и да се дават заплати и бонуси. Така че и този път ще е голямо надлъгване в ЦСКА. Треньорът ще се кръсти, че с наличните герои всичко ще се срине, а шефовете ще го убеждават, че има най-класните момчета в България. А през това време, за да не е скучно в паузата, през Борисовата градина ще минат какви ли не атлети с различен цвят на кожата и вероизповедание, придружени от цяла тубма алчни мениджъри. Нищо чудно един или двама да се сдобият

 с така желания договор,

 за да поседят на топло до лятото, когато вече ще са ги разкрили и ще са ги изпратили по живо по здраво със съответната неустойка. Такава изглежда съдбата и на обявения за голяма звезда Жоао Силва, който трябваше да вкарва куп голове за "Левски". Вместо това португалецът през почти целия първи сезон е твърда резерва и вкарва на тимчета като "Пирин" (Разлог). Не е ясно колко още време ще му дадат на Силва да се аклиматизира, но самият той не изглежда много нещастен от сегашното положение. Взема си редовно заплатата, изяжда си порциона и се радва на нощна София.
А ако през лятото го натирят, ще му платят добре за всички възникнали неудобства. Не случайно предшественикът на Силва - Сьорд Арш, обяви тия дни, че с удоволствие би се върнал обратно в "Левски".
Та, кой луд бяга от толкова добре платен пълен пансион
Сигурно е само, че сега на "Левски" пак му трябва нападател и още един двама на други постове, а както се чува на "Герена" ще има пари. Така че там навалицата от леваци и мениджъри със сигурност ще бъде още по-голяма.