Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Източник: Pixabay
Източник: Pixabay

Днес ще разгледаме последователните усилия на една компания, които се стреми да предложи най-отговорната форма на хазарт. Става въпрос за bet365, които знаят, че забавлението трябва да попада в определени и разумни граници. И те постоянно дават нови възможности и функционалности за пълен контрол над активността.

Пълно проследяване на действията

Поддържането на осъзнат поглед над активността е ключово за отговорното поведение на всеки потребител. Платформата предлага добре развита функционалност за това, осигурявайки пълна информираност за всичко, което се случва.

Става въпрос, чрез специализирано табло, на което може да проследите какво сте правили, как сте го направили, заедно с всякаква статистика, която може и ще ви бъде от полза. Включително с графики. Можете да направите това за период от седмица назад, за цял месец или дори за цялата година.

Независимо от периода, ще видите детайлна разбивка на всички свои транзакции. Прозрачността е пълна и ви дава възможност да вземете наистина информирано решение за себе си.

Ограничения на депозитите

Следващата функция е демонстрация на възможността да контролирате абсолютно всеки аспект от преживяването си. От първата до последната стъпка. Възможността за ограничение на депозираните средства е важен елемент от отговорното залагане. Много бързо може да въведете граница на средствата, които може да внесете в акаунта си.

Тези лимити могат да бъдат еднократни - за 24 часа, 7 дни, 30 дни. Може да ги настроите, така че автоматично да се повтарят в желана периодичност. Много е гъвкаво, а промените влизат в сила моментално. По всяко време може може да добавите допълнителна промяна. Така винаги платформата ще е в крак с личните ви предпочитания и виждания.

Една наистина проактивна стъпка за поддържането на отговорно и здравословно поведение.

Интелигентни съобщения за активност

  • За да сте постоянно в контрол и наясно какво се случва в реално време, а не само чрез отчетите, имаш възможност да получите помощ в управлението на акаунта си. Чрез съобщения за активността в акаунта ви.
  • Вие настройвате как точно да работят те. На база на предпочитанията ви ще се появяват изскачащи напомняния за вашия статус и времето, което сте прекарали.
  • Тези съобщения ви помагат да останете осъзнати във времето, което прекарвате. И може да промените напомнянията по начин, който отговаря още повече на вас като потребител.
  • Ако искате да ги направите по-чести, промяната ще влезе в сила моментално. Определено е страхотен начин да поддържате здравословен баланс.

Много сериозен ангажимент към защитата на непълнолетни деца

Фундаментален аспект на платформата е да гарантира, че тя се използва само от хора, които имат правото. Това са пълнолетни граждани и такива, които не са в списъка за изключване от хазарта на НАП. Не се правят никакви компромиси. Всеки потребител минава детайлна проверка на самоличността и възрастта си. Включително чрез изискване на допълнителни документи и доказателства след регистрация и първоначална регистрация.

Също така, всеки човек има възможност да докладва, ако има подозрение за човек, който по някакъв начин е успял да прескочи забраната или има нездравословно поведение. Посредством платформата по всяко време това може да се комуникира на екипа, който веднага ще вземе отношение и ще извърши допълнителна проверка.

Възможност за временно самоизключване

Всички ние понякога имаме нужда да си вземем почивка от това, което правим. Това ни позволява да имаме здравословна връзка с него. Функционалността позволява с няколко клика да настройте акаунта си за почивка. Тя може да трае 24 часа или по-дълги периоди като 48 час, 7 дни, а защо не и 30 дни.

Има възможност за персонализирана опция, която позволява задаването на специфични и повтарящите се почивки според графика и предпочитанията. Те съвпадат изцяло с рутината ви. Можете например да зададете повтаряща се почивка, която е от началото на работния ден в понеделник, до края на работния ден в петък - с точни часове. Може да направите и обратното, като настройте почивка през уикендите, когато искате да се наслаждавате на нещо друго.

Има вариант за по-дългосрочно самоизключване

Ако навлизате в период, в който трябва да се фокусирате върху други занимания, това е един вариант да си подсигурите, че няма да имате разсейване. Това е много мощен инструмент, който ограничава достъпа до услугите за продължителни периоди. Тук без проблем може да заложите 6 месеца, година, две години или дори пет години. Без въпроси и условия. Просто решава и го правиш.

Компанията работи с много организации за информираност и взаимопомощ

Освен, че служителите на Бет365 са обучени как да работят във всякакви сценарии, компанията има съвместна работа с много организации в България и чужбина. Те предлагат възможност за връзка по телефон, чрез чат на живо, лично и дори чрез мобилно приложение. Можете да откриете повече информация в сайта, където ще намерите и контактите, от които може да имате нужда.

Ангажиментите на платформата не се изчерпват с всичко споменато тук. Може да разгледате допълнително предлаганите от тях възможности за контрол и получаване на помощ. Може да очаквате и допълнителни разработки, включително възползващи се от развитието на технологиите. За още по-ефективен и персонализиран процес.