Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Нападнатата твърди, че това е колата на шофьора, който й налетял.
Нападнатата твърди, че това е колата на шофьора, който й налетял.

Пореден случай на агресия на пътя в центъра на София. За него сигнализира в социалните мрежи съпругата на капитана на националния ни отбор по баскетбол на колички. По думите на Николета Ваклинова в събота вечер е била нападната от непознат мъж, докато е била в автомобила си. Това е станало на бул. „Акад. Ив. Гешов", съобщи Нова тв.

С юмрук е счупено страничното огледало и цялото стъкло на шофьорската врата. Ваклинова е с наранявания по лицето и ръцете.

По думите ѝ до случката се е стигнало след засичане по невнимание от нейна страна. Ваклинова пътувала от бул. „България" в посока Медицинска академия. В един момент друг автомобил започва нарочно да я засича, докато я принуди да спре.

Човекът слезе от колата и тръгна агресивно към мен, заплашвайки, че ще ме убие. В този момент осъзнах, че вероятно не съм го видяла заради метеорологичните условия и съм го засякла. Свалих си малко стъклото, започнах да му се извинявам, но той ми счупи прозореца и страничното огледало. Стъклата се пръснаха, нарязаха ми ръцете и лицето. Той се качи на колата и си тръгна. Много се уплаших", разказа Ваклинова.

Тя се обадила на телефон 112. На място дошла и линейка, която промила раните на жената. Тя е дала показания.

От полицията казаха за NOVA, че мъжът е задържан още на следващия ден за 24 часа, след което мярката е удължена на 72 часа. Образувано е досъдебно производство. Материалите ще бъдат изпратени на прокуратурата.

Съпругът на Николета – Николай Ваклинов, е възмутен, че никой не е спрял да помогне на съпругата му.