Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ромина Тасевска
СНИМКА: ИНСТАГРАМ
Ромина Тасевска СНИМКА: ИНСТАГРАМ

Със сълзи на очи Нана се раздели с предаването, отдавна обмисляла да поеме в друга посока

Ромина Андонова-Тасевска, Мис България 2010 г., ще бъде новата водеща на "Съдебен спор". Тя ще заеме мястото на Нана Гладуиш, която напусна предаването и най-вероятно се мести да живее в САЩ.

"Близо година отлагах тази среща с надеждата да не се случи, но неизбежното дойде", каза Жоро Игнатов, докато прегръщаше Нана Гладуиш и й даваше букет в края на нейното последно участие в "Съдебен спор" по Нова тв днес. Двамата се просълзиха от вълнение. 

Нана обясни, че от много време обмисля да тръгне в друга посока, след всичко преживяно, и има нужда да си даде време. Призна, че това е най-тежкият избор, който е правила в живота си и дори изборите по време на диагнозата не са били толкова трудни.

"Животът ми мина тук. Едни от най-важните етапи ги преживях с вас, със зрителите на Нова телевизия. Благодаря за разбирането, отношението, подкрепата и прекрасните колеги. Жоренце, след мъжа ми, ти си единственият, когото слушам. Благодаря на зрителите, че плакахте и се смяхте с нас. Затова, че бяхте 12 години част от моя живот, дори и повече, ако върна лентата назад. Тръгвам, защото искам отново да предизвикам себе си и да видя какво може да ми предложи животът отвън "Съдебен спор", макар че за мен наистина ще е тежко", каза Нана със сълзи в очите. 

Жоро Игнатов и Нана се просълзиха от вълнение в последното издание на "Съдебен спор" с нейно участие.
СНИМКА: КАДЪР ОТ ПРЕДАВАНЕТО
Жоро Игнатов и Нана се просълзиха от вълнение в последното издание на "Съдебен спор" с нейно участие. СНИМКА: КАДЪР ОТ ПРЕДАВАНЕТО