Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Има нова сглобка, ПП, Възраждане с БСП играха срещу нас на няколко места, там са с мутрите и с трибуквени варненски групировки. Огромни пари, съобщи Бойко Борисов от Пловдив.

"Изнасилих партията да гласува за Терзиев, платиха пари да ме бият ПП и Възраждане в Банкя, а Петков иска да си говорим за данъчни закони - коментира още той. - Хората вече не понасят лицемерието или се прави коалиция като хората или сглобки и разни шарлатански истории, не виждам за правилно. Има прекрасна коалиция между ПП, ДБ и Възраждане, което го огласих пред западни партньори. 

Повече лицемерие няма да има. 

В сряда събирам партията и ако навсякъде са играли с "Възраждане", няма смисъл от такава сглобка, ДПС да избира дали ще е на евроатлантическата страна или сглобката с "Възраждане"."

"Има по-силна сглобка от нас - между ПП и "Възраждан" - в сряда като гледам резултатите от всички градове и това, което се сътвори. Избирателите ни от София са гласували половината за него. На предишните избори всички избиратели на ПП-ДБ гласуваха за Мая Манолова и сега тя е при Григорова. Ако Терзиев бъде избран ще е с най-ниският резултат - допълни Борисов. - Ако те го приемат, че са победили и не отчитат, че вляво и в центъра от нас се формира крайно ляв вот, дори да останем в тази сглобка, ще загубим като блок, защото не правим нищо за хората. Работим с клишета, ние сме в ЕС и НАТО, никой не би го променил. "Възраждане" води силна политика, която е към крайно десните в Европа, ние с ПП-тата и ДБ-тата не знаем какво да правим. Ние губим от коалиции, където ПП и БСП са срещу нас. Разчитам на Христо Иванов, на Атанас Атанасов, защото техните избиратели са умни хора. Ние не сме честни нито с нашите хора, това е пошла връзка - сглобка, която управлява държавата и се прави програма, това е една агония. 

Както се съешават по провинцията коалиции, така и на централно ниво може да направят. 

Няма никакво значение кой е премиер, трябва да знаем какво правим за земеделците, за зеленчукопроизводителите, онзи ден спряха "Хемус", тук си имате стадиони, нагоре са рядко изостанали. В този бюджет какво ще даваме, утре могат да махнат намаленото ДДС за ресторантьорите, няма да се приеме. Три години ни мачкат, пак сме с най-добри резултати. 

Техните избиратели виждат какво правят за "Лукойл", сега заредих, 3,30 лв. литъра. Плашиха гаргите, ако няма дерогация, ще се вдигне бензинът, но той се вдига."

"В 12 държави без дерогации е по-евтин", допълва Делян Добрев. 

"Но тези микрофончета няма да го проверят, аз ви предупредих, че следват дестабилизация, избори и ще е все по-надолу, когато народът ми дава властта, аз съм се справял. Надявам се умни хора като Иванов, Атанасов, Петков да си направим анализ, защо ДАНС?", коментира още Борисов.