Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

КИРИЛ ДОБРЕВ
КИРИЛ ДОБРЕВ

Искам новоизбраният кмет утре да освободи Крим и да го запишем като украинска територия. Ако не го направи, вместо да оправи паветата, изборът е бил излишен, пошегува се бившият соцдепутат Кирил Добрев по Нова тв.

Добър маркетинг на Ваня Григорова - кампанията България 1973 г. или Куба и Венецуела, но в София с идеи за национализация, някакъв малък човек, бедни хора. В столицата хората са доволни от живота, каза журналистът Асен Григоров. 

Асен Григоров
Асен Григоров

Връзките на вашия кандидат със СССР са били много по-тесни, отколкото семейството на Ваня Григорова, баща й е бил шофьор, ако не знаете, добави Добрев.

Зад нея стоят хора от политически джурасикпарк - самата политическа система ги е изхвърлила и действат като партизански отряд, смята Асен Григоров. Той изреди: "Румен Петков, руският шпионин, когото го съдят, все хора, които вече са били в политическата системи и са излезли."

Роди се звезда и Ваня Григорова ще бъде политик за дълъг път, а Васил Терзиев не го припознават като десен, каза още Кирил Добрев.

Ваня Григорова ще е част от политическия живот в следващите месеци и години вероятно, но ако продължи с нишата, която е тръгнала, това е 3-4-5 процента, смята Асен Григоров. Васил Терзиев, ако се справи според очакванията, след 4 години ще можем да кажем чака ли го друга политическа кариера.