Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Николай Михайлов и Николета Лозанова
Николай Михайлов и Николета Лозанова

Плеймейтката ражда след Нова година от вратаря на "Левски"

“Две сърца в едно тяло”.

Това написа преди дни плеймейтката Николета Лозанова в инстаграма си и така съобщи благата вест, че е бременна за втори път.

Бебето се очаква да се роди веднага след Нова година и по думите на приятели на двойката то ще е момче. Появиха се обаче и информации за близнаци.

“Ти си моето всичко, сбъдна мечтата ми”, щастлив е вратарят на “Левски” Ники Михайлов, който е татко на бъдещото бебе.

Откакто е разбрал новината, той всячески се старае да угоди на любимата си, като това си личи и от пост на Лозанова малко преди да спомене за бременността. Плеймейтката качи снимки, на които с апетит си хапва за двама - кроасани, паста и други калорични бомби, което, по думите ѝ, не си позволява често.

Вратарят Ники Михайлов е голямата любов на Лозанова.

Тя хлътва

по него още

като ученичка Запознават се през 2006 г. на конкурса “Мис Плеймейт”, който пловдивчанката печели безапелационно, а футболистът е в публиката.

Следват бурни страсти, раздели, други партньори и... последно събиране. Според Ни Ло, какъвто е рекламният ѝ псевдоним, то е завинаги. 

Николета призна, че Николай Михайлов е голямата й любов
Николета призна, че Николай Михайлов е голямата й любов

Миналата година точно на Свети Валентин плеймейтката направи нестандартен и вечен подарък на любимия си - тя татуира името му до лявата си гърда и публикува снимка и послание в инстаграм: “Белязана в сърцето, в душата, по кожата ми... Любовта ти завинаги моя остава!”. 

Малко преди пандемията пък двамата се сгодиха и отново Николета загатна за това в нета. Тя пусна фотоси от Доминикана, на които е с диамантен пръстен на ръката, а двамата с Михайлов си разменят нежности на плажа. От кадрите се виждат още сватбена украса и маси в бели покривки с цветя и свещници.

С тази снимка Ни Ло разкри, че е бременна за втори път.
С тази снимка Ни Ло разкри, че е бременна за втори път.

“Отива ми да бъда булка, но никога не ми е било фикс-идея! Нямам стремеж към тази роля, нито пък е наложено вето. Но да, много искам да имам второ дете”, сподели тогава Николета. 

Лозанова има

един брак

зад гърба си

с друг футболист - Валери Божинов.

Сватбата с него е през 2012 година на плажа на остров Бора-Бора. По-късно двамата се разделят, но остават приятели.

От Божинката Ни Ло има момиче на 11 години - Никол.  

“Валери Божинов е човекът, когото мога да нарека най-чистата душа, която познавам - не таи негативни чувства към абсолютно никого, помага на всекиго. Едно от най-правилните неща, които съм правила, е, че точно него избрах за баща на нашата дъщеря!”, казва Николета за бащата на първото си дете. 

Когато заговаря за чувствата си към Ники Михайлов обаче, плеймейтката е категорична, че няма друг като него: “Той е любовта на живота ми”.

Още от самото начало на сериозната им връзка Михайлов се грижи като роден баща за Никол Божинова, а момиченцето го обича искрено.

Двамата татковци са на всички рождени дни на детето, както и на празниците на семейството. 

С днешна дата Валери Божинов също честити новината на бившата си и пожела на Михайлов да му се роди “третият най-добър вратар на “синия” отбор след него и баща му - Боби Михайлов”.

Ники е втори баща на Никол.
Ники е втори баща на Никол.

Цялата фамилия на Ники Михайлов - баща му, втората му майка - многократната световна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова, сестрите Елинор и Бисера, както и мъжът ѝ - футболистът Живко Миланов, заедно с двете им деца, са в трескава подготовка за предстоящото събитие.

От страната на Ни Ло също има щастливо жужене - майка ѝ Еридина и сестра ѝ Велина вече са купили и подаръци за бебето. 

Майката на Николета - Еридина, се радва, че новината за бебето не е излязла по-рано.
Майката на Николета - Еридина, се радва, че новината за бебето не е излязла по-рано.

“Аз няма да помагам за детенцето на дъщеря ми Николета, защото вече съм на 60 години. Нищо, че работя и съм активна, те си имат помощница и най-вероятно тя ще е действащата жена до нея. Аз само ще се радвам. Щастливи сме всички, моята свекърва също.

Това е

най-хубавият

подарък за

дъщеря ми

и най-големият ѝ успех. Всеки път съм се чудила как успява да осъществи всичките си мечти, но това, което ѝ се случи, е великолепно”, сподели майката Еридина. 

Тя единствено знаела още от самото начало радостната вест. 

“Добре, че никой не заподозря по-рано за бебето. Така е с известните хора, коментирани са. Но това е тайнство, което всеки има право да запази за най-близките си”, смята родителката на Николета. 

“Моето дете нагледно получава прекрасен пример за отдаденост и споделеност в отношенията ми с Ники. Вярвам, че ще търси и цени именно такива връзки в живота си”, отговаря Николета на въпрос за бъдещите трепети на дъщеря си Никол.

Като се обърне назад и направи дисекция на живота си, моделката е благодарна за всичко, с което са пълни дните ѝ в момента.

“И двамата най-важни мъже в живота ми (след баща ми) - Валери Божинов и Ники Михайлов,

имат своята

ключова роля

в живота ми

С единия сме извървели своя житейски път и сме си научили уроците, а с другия вече години наред пишем своята любовна история”, с усмивка споделя Ни Ло.

А за следващото десетилетие плеймейтката е категорична, че ще са “още по-стойностни години”. 

“Ако изровим от архивите мои интервюта от преди години, към днешна дата е факт тогавашната ми визия за бъдещето ми. Най-скъпата част от образа на Николета Лозанова не е на физическо, а на енергийно ниво. Харизма, която докосва от дистанция и сбъдва. Умея да я влагам във всеки свой проект и това се усеща осезаемо от всички. Благодарна съм, че съм надарена с тази суперсила”, щастлива е Лозанова.