Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Продължавам да съм оптимист за бъдещето на града и дали ще има балотаж ще видим към края на деня. Гласувах за една по-добра, по уредена и по-добре управлявана София. За София, която обичат тези, които я управляват. За един град, в който сме горди и щастливи, че живеем в него. Аз съм оптимист за бъдещето на града и за бъдещето на всички нас". Това кандидатът за кмет на София от ПП-ДБ Васил Терзиев. Той гласува в 118 СУ „Академик Людмил Стоянов“ в „Младост 1“.

Надявам се, да има висока избирателна активност, защото изборът днес определя състава на СОС и много неща, които ще се случат в този град. Апелирам всички граждани да бъдат отговорни и да разберат колко много тежи техният глас, защото поправителен няма - чак след 4 г. Този един глас се натрупва и има отношение към качеството на живот. Не бъдете апатични и гласувайте, каза още Терзиев.

И обясни, че дали се гласува с хартия, пергамент или камък отговорността е във всеки един от нас. Със сигурност е проблем, че махнаха машините в последния момент и скандален начинът, по който го направиха, но това не отменя отговорността на всеки един да гласува. Надявам се, че вотът няма да бъде опорочен, но вие знаете какво се е случвало на последните два избора за местна власт- 15% невалидни бюлетини, каза още той.

Васил Терзиев гласува в 118 СУ „Академик Людмил Стоянов“ в „Младост 1“.
Васил Терзиев гласува в 118 СУ „Академик Людмил Стоянов“ в „Младост 1“.