Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Защо ЕС широко отваря вратите си за арабските мигранти и не желе да спре пълчищата, преминаващи без документи, границите на Съюза?

ОТГОВОРЪТ е даден преди 50 години!

Колко от вас са чували за ЕВРАБИЯ?

Колко от вас са чували или си спомнят за какво става въпрос в Страсбургската резолюция от 1973година?

Тогава пред очите на всички, под светлините на прожекторите, камерите, се сключват редица договори от прочути политици и държавни ръководители, които извършват предателство срещу собствените си държави и поданици, дори срещу собствената си цивилизация.

Европейската икономическа общност подписва Страсбургската резолюция, в която пише следното: „Трябва да се установи средносрочна и дългосрочна политика за износ на европейски технологии за арабските страни срещу внос на суров петрол и бъдещи имигранти. По-точно бъдещи имигранти, които Арабския свят ще изпрати в Европа в комплект с петрола, под претекст за арабска работна ръка”. „Вносът на работна ръка ще доведе до оползотворяването на петро доларите и до пълната икономическа интеграция между Европа и Арабския свят”.

И още: „Парламентарната асоциация за евро-арабско сътрудничество призовава европейските правителства да вземат специални мерки, за да осигурят безопасно и свободно движение на арабските работници, които ще имигрират в Европа, както и спазване на основните им права, които трябва да бъдат същите, като на европейските граждани”. „На арабските имигранти и семействата им трябва да бъде дадена възможност да водят религиозния си и културен живот”. Както и: „За да се създаде благоприятен климат на живот на имигрантите и семействата им, трябва да се използва пресата и различни информационни средства”

И в заключение: „Спешно чрез пресата и академичния свят да се разгласи за уж огромния принос на арабската култура за европейското развитие”.

И забележете, но нито един европейски лидер не е поискал реципрочно отношение към европейците в арабските страни!

Ето такава са я свършили и продължават да я вършат европейските лидери!

Ако някой иска да разбере повече, напишете в Гугъл името на изключителната и доста неудобна италианска журналистка и писател Орияна Фалачи! За съжаление тя си отиде отдавна от този свят.

А моите идели да живеем в Мир и Любов с всички отиват на пух и прах.

*От фейсбук