Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Петко Симеонов
Петко Симеонов

Откакто ПП са на власт, е замразено строителството на каквото и да е. Спряха изграждането на Хемус, спряха Струма, не работят по довършване на магистралата София-Кулата, спря се скоростния път Ботевград-Видин, нищо не правят за тунела Шипка и не придвижват тунела Петрохан... Трудно е да се изброят замразените обекти.

Те са майстори да рушат, спират и да сключват особени сделки. По време, когато е очевидно, че основна и всеобхватна енергия става електричеството, те окончателно спряха проекта Белене и продадоха на Украйна купени реактори. Ще развиваме ли атомната енергетика като знаем, че нито сме толкова ветровити, нито у нас има пустини? Къде ще редим слънчевите панели? Където не е нива или гора, е ливада, пасище или подлежащо на залесяване.

А какво стана със санирането?! Помните ли, че имаше и такова нещо?

Тези момчета са разтури колиба. Връх на техните съзидателни възможности е въздушната линия София-Скопие.

Защо го казвам всичко това?

Защото се безпокоя, че ПП-ДБ със своите кандидати в местната власт, ако спечелят ще замразят работата по развитието и на българските общини. Опасявам се, че могат тотално да блокират цели региони, градове и села. Те като нищо са в състояние да спрат и развитието на София. А София след кметуването на Фандъкова стана приличен европейски град. Със съветници и кметове те могат да провалят града...Тъжна възможност. От изборите ще зависи.

От фейсбук