Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Потърпевшият таксиметров шофьор Станимир Пеев КАДЪР: НОВА ТВ
Потърпевшият таксиметров шофьор Станимир Пеев КАДЪР: НОВА ТВ

Таксиметров шофьор от Бургас бе обран от ловък крадец, който го заблудил, че е поръчал такси. В момента на влизането в автомобила мъжът, грабнал чанта с документи и голяма сума пари и побягнал.

Грабежът е станал на 21 септември в бургаския квартал „Победа“, където водачът редовно изпълнявал курсове. Потърпевшият веднага подал сигнал на телефон 112.

Чаках редовен клиент. Тогава дойде мъж, който ми каза, че ще пътува с него до центъра и ще се качи да го изчака. Влезе в колата и ми взе чантата за секунди. Тръгнах да го гоня, но не успях да го хвана. Патрулката дойде след час. Разбрахме кой е обирджията. Носех 910 лв., документи, кредитни карти, фактури, които трябваше да отчета. Престъпникът е извършил още няколко кражби след това. Вчера разбрах, че са го задържали за 24 часа и е пуснат на свобода, което за мен е безумно”, разказа потърпевшият Станимир Пеев.

От полицията обясниха за NOVA, че мъжът е бил задържан, но в него не е открита конкретната сума. Към момента няма достатъчно доказателства, за да бъде образувано досъдебно производство.