Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ЛЮБЕН ДИЛОВ-СИН
ЛЮБЕН ДИЛОВ-СИН

Гугъл на 25 години! Но все още, колкото и да пише бабата в търсачката „къде е дистанционното за телевизора”, отговор не получава! Поколението, което вече не бърка Гугъл с Гогол - за втория изобщо не е чувало - не знае, че когато глупак се захване да решава проблем, проблемите стават два. Просто бъдеще време съществува само в граматиката. Страхувайте се по-смело! И се опитайте да пренесете живота си от социалните мрежи в реалността. Ходете по улиците, спирайте хората, разказвайте им какво сте яли, къде бяхте на почивка, какво мислите за паметника на Червената армия и ... настоявайте да ви харесват! Показвайте им снимки на котенца, които си играят с кученца. Ще видите, че за час вече ще имате истински последователи - поне две ченгета, лекар, а може и общински инспектор...

Гугъл е част от новите богове, които знаят винаги къде сте, кои сте, с кого сте, какво е станало... Не е сигурно само дали ви обичат. Но то и за Бог не е сигурно.

Преди 25 години Лари Пейдж и Сергей Брин може би са вярвали, че Бог ги обича, но има нещо, което дори и Гугъл не знае: фактът, че когато Бог обича някого, последното което ще му хрумне е да го направи богат.

*Oт фейсбук!