Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Делян Пеевски
Делян Пеевски

   Евентуалното сливане на службите за разузнаване трябва да се осмисли, стана ясно от коментар на депутата Делян Пеевски от ДПС в парламентарните кулоари.

Според мен г-н Атанасов предприе прибързано действие, добави той във връзка с решението на Атанас Атанасов да се откаже от шефското място в ресорната парламентарна комисия.

"Ние принципно бяхме казали "да" на неговото предложение. Нека гледаме нещата, има време за това", добави Пеевски. И подчерта, че според него Атанасов трябва да остане начело на комисията. 

"Има война, не е времето за тези промени. Трябва да се изчака да се успокои обстановката. Сега едни структурни разбутвания на службите могат да объркат много. Те работят. Може би може да се надгради, но нека се помисли технически. Промени и сливания - след като войната приключи", отсече депутатът.

Пеевски е категоричен, че законът за КПКОНПИ ще е работещ. ДПС подкрепя да има комисия за разследване на машинния вот.

На въпрос за инициативата за референдум за запазване на 3 март като национален празник, Пеевски каза, че ще се запознае с нея. "Нека да приемем конституцията на шести, има време двата месеца да го обсъждаме и ще вземем решение. За всичко може да се говори", добави той.                                                        Автор: Павлета Давидова