Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Иво Сиромахов
Иво Сиромахов

Митюринчето влезе в тик-ток, моля ти се.

И вече има над триста хиляди последователи.

Тя по принцип е много работливо момиче. Простите хора, като отидат на почивка, трошат пари и изхарчват всичко, а Митюринчето, като отиде на почивка в Дубай, се връща оттам с пари. Човек, когато е предприемчив, винаги ще успее в живота.

И сега със спестените пари от Дубай си е купила кисела краставица Ван Холтен. Тва е неква много специална кисела краставица, АМЕРИКАНСКА, не е като наште прости кисели краставици, дето ги затваряме в буркани като последни селяни, ами е най-елитната кисела краставица в плик и целият шоубизнес е луднал по нея. Всички суперзвезди я ядат – тва Бийонс, тва Леонардо ди Каприо, тва група „Молец“…

Тая краставица струва 15 кинта, не е някакъв евтинджос, ама Митюринчето вика „Луксът ме успокоява. Що да не дам 15 кинта за кисела краставица? Имам пари, угаждам си. Аз, ако искам, мога да си купя и шест Ван Холтена“.

Покрай тая краставица Митюринчето стана още по-популярна в тик-ток, набра още двеста хиляди последователи и Сандрония направо побесня. И сега е отвърнала на удара, като си е купила неква суперфешън вода „Прайм“ за 20 кинта бутилката. Безглутенова, с витамини и без никакъв холестерол. Смятай! Тая вода я пиел Илон Мъск, а баба му благодарение на нея доживяла до триста години, и даже миналата година станала шампионка по художествена гимнастика за ветерани.

Сандрония е пестеливо момиче и пие от тая вода по една малка глътка на ден, за да ѝ стигне за цяла седмица.

Важното е, че е в елита.

А ние у майкини сме толко прости, че пием вода от чешмата и ядем некви селски домашни краставици.

Луксът не е за всеки.

*От фейсбук