Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Валери Григоров и Мария Бакалова КАДЪР: bTV
Валери Григоров и Мария Бакалова КАДЪР: bTV

Актрисата Мария Бакалова и любимият й - спортистът и каскадьор Валери Григоров, дадоха първото си съвместно интервю в предаването "Преди обед", като пред водещата Деси Стоянова разказаха как е започнала връзката им.

Запознанството им се случило по време на снимките на филмов проект в Гърция - Мария била част от актьорския каст, а Валери - от екипа на каскадьорите. Блондинката разказа, че бързо се сприятелила с дубльорката си Деси, заради което и започнала да излиза с нея и колегите й и така постепенно се сближила и с настоящия си любим.

"Излязохме на среща на 1 януари. Харесахме се още от началото, беше забавно, не беше претенциозно или нещо със свръх смисъл", разказа за началото на отношенията им Бакалова. Валери пък допълни, че нейният статут на холивудска звезда, противно на очакванията, изобщо не го притеснил.

"Нещата така се случваха, че нямаше голямо напрежение, което да ме тревожи. Денят преди Нова година я сънувах. На Нова година бях на купон, но нямах намерение да пиша на някого, да му честитя. На нея обаче й честитих и на другия ден се случи така да излезем", разказа спортистът. Той сподели и че кучето му е основният виновник за началото на връзката им, тъй като Валери поканил Мария на разходка с домашния му любимец.

"Валери много бързо го заобичах, с тази детска радост, която носи и безгрижие в сърцето. Има и супер яко чувство за хумор. Между шегите и закачките си говорим за сериозни неща. В него виждам всички неща, които съм искала да виждам в мъж. Говорим си за цели, за здравословни неща, за кино, играем табла, шах", споделя влюбената актриса.

Мария допълва и че връзката й с Валери е по-различна, защото е по-осъзната и самата тя не е толкова фокусирана само върху работата си, както е била с предишните си партньори.