Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 СПИН-скандалът продължава да тресе БСП. В опит да го омаловажи Станишев напомни, че за вицове се наказваше в едно друго време. Обаче четата на Първанов мисли съвсем иначе - това била най-голямата обида към партията за всички времена, а Дядо Благоев се обърнал в гроба. Затова вярвам на Арман Бабикян, който твърди, че Първанов е най-добрият приятел на ГЕРБ, защото цепи червената партия. Пък моят приятел Янаки Ганчев се изказа във фейсбук кратко и ясно: “Българска сепорозитивна партия”. Върви им кажи нещо.
 Класика във вестникарския жанр. Рубрика: “Закон и ред”. Под него заглавие: “Роми бият полицаи”. Тук ни ред виждам, ни закон. Пък после се оплакваме, че сме били полицейска държава. Чини ми се, че ставаме все повече ромска. В същото време министър Цветан Цветанов е на посещение в детска градина “Синчец” в Смолян. Там - твърди се - престъпността била нулева.
 Ето ви новина - “Гръцки план срещу кризата с БГ заплати.” Атина планирала създаването на зони за инвестиции, а служителите им щели да бъдат с български възнаграждения. Видяхте ли бе, маскари! А вкупом се смеехте на Бойко, когато препоръча на гърците да направят заплатите си като нашенските. Обаче има и една дребна разлика. Ако това наистина се случи при съседите, кабинетът ще падне от власт. При нас със същите заплати ГЕРБ спечели изборите и засега води предизборно.
 Протестите около въвеждането на синя и зелена зона навлязоха в решителен етап на остри атаки и контраатаки. Протестиращите не искат “данък рекет”, Фандъкова - автомобилен хаос. Иде време желязната лейди на Столичната община да покаже дали ще си сменя през ден решенията като ветропоказател, или ще подобри реда в центъра на столицата. В края на краищата за нея гласува цяла София, а не само живущите в синята зона.
 Международната комисия на юристите остро критикува уволнението на съдия Мирослава Тодорова, защото е нарушена свободата на изразяване на юристите според ООН и т.н., като се посочва, че Тодорова е един от изявените критици на ВСС. Аз мълча, но ето ви гневен постинг: “А принципите на работа на “съдия” Тодорова, отговарят ли на принципите на тая организация към ООН?”, пита читател, ядосан от скандално забавените дела на съдийката.
 Е, няма угодия! Тъкмо пуснаха новите магистрални отсечки и старите магистрални жрици на любовта се оплакаха, че са ги изтикали от работните им места. По новите аутобани нямало нито мотелчета, нито бензиностанции, нито дори места за ТИР-паркинги. Аз мисля, че правителството час по-скоро трябва да поправи тази несправедливост, която освен че влошава условията на труд, определено разваля международния пътен имидж на татковината.
 Пустият му японец измислил двигател, който работи с изпражнения. С едно зареждане можело да се минат 300 км. И тъй като се чу, че парламентът се готви да сменя старите возила, да включи в обществената поръчка и новото изобретение. Мисля, че както се осират понякога, родните депутати да се скъсат от пътуване, пак ще им остава от новото гориво.
Питате защо не пиша за откриването на втория метродиаметър? Защото беше неописуемо