Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ивайло Мирчев КАДЪР: БНТ
Ивайло Мирчев КАДЪР: БНТ

Президентът Радев обича да използва смело думата "безродник". За негов лош късмет стана ясно (окончателно) какво е да си безродник, защото нидерландският премиер Рюте обяви, че ще предостави на Украйна F-16, а безродниците у нас потъркват ръце, че направиха всичко възможно тези самолети да не дойдат в България.

Безродник, г-н Радев е държавник, който е имал възможността преди 10 месеца да замени нелетящи стари български МиГ-29 (предоставяйки ги на Украйна) за летящи нидерландски F-16.

Безродник е човек, който е поставил отбраната на страната и модернизацията на българската армия след путинофилските си разбирания.

Безродници са тези, които не си мръднаха пръста, за да вземат F-16 и саботираха всички усилия (направиха същото и с $200 млн. от САЩ, които бяха готови да ни предоставят) в тази посока.

Безродници са тези, които докато продават през комисионери оръжия на Украйна за милиарди, обвиняваха нас, че сме военолюбци.

Безродник е и президент, който демонстративно напуска парламента, докато правителството полага клетва и звучи националният химн.

Безродници имаше в служебното правителство, безродник е и президентът като главният отговорен страната ни по никакъв начин да не се възползва от възможностите да замени стари съветски оръжия за западни.

От фейсбук