Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СЛАБОСТИ: Страстта към коката и хубавите жени засилват мутрите от последните години към ареста.
СЛАБОСТИ: Страстта към коката и хубавите жени засилват мутрите от последните години към ареста.

Силиконовите красавици носят нещастие на обявените за наркобосове в последните години, показа проверка на "168 часа".
Арестуваният покрай кораба с кокаина Руслан Колев фалира строителния си бизнес
точно по времето, когато става гадже с Мариана Маринова
- "Мисис България" за 2007-а.
Обявеният за човек на Таки Камен Балбузанов-Куката е пипнат от ченгетата през юни в прегръдките на Златка Райкова, носи мълва в ъндърграунда.
Соченият за брутален наркоиграч Ицо Байков се изправя през септември пред съда, защото е рекетирал архитект, който е ремонтирал апартамента на любовницата му, моделът Мария Велкова.
Освен новите наркобосове и трафиканти правилото за силикона, който носи нещастие, важи и във времето отпреди десетина години. Косьо Самоковеца например бе убит в Амстердам, докато се разхожда в компанията на манекенката Цеци Красимирова. Тя оцеля по чудо след атентата.
Нарочените за наркобосове в последните години до един са гаджета на известни силиконови красавици. Докато мутрите правят пари от кокаин, любовниците показват прелести по модните дефилета, греят от кориците на еротични списания и дори участват в порнофилми.
"Здравата връзка между кокаина и силикона е взаимната изгода - разказва известен столичен бохем. - Известни момичетата шмъркат безплатно кокаин по частните партита на бандитите. Те пък се занимават основно с продажбата му. Някои от тях дори продават дрога, която им дават любовниците. За представителите на ъндърграунда е въпрос на престиж да бройкат известни модели, но напоследък нивото много падна. Както на т. нар. "босове", така и на известните жени до тях. Отдавна мина времето, когато фигури като Косьо Самоковеца и Големия Маргин движеха с видни красавици като Цеци Красимирова и Жени Калканджиева."
Само за последния месец бяха арестувани Михаил Младжов и Руслан Колев, които досега бяха известни само на криминалистите, следили дейността им. Младжов е съпруг на актрисата и модел Деси Зидарова, а Руслан Колев - на "Мисис България" за 2007 и силиконова бомба Мариана Маринова.
Справка на арестуваните като тартори на наркобанди в последните години показва, че всички те си падат по тунинговани мадами. Някои от миските дори стават още по-известни, след като любовникът им се озове в ареста.
За много от тях това е идеален повод да си направят реклама и да се хвърлят в обятията на поредния "наркобос еднодневка", каквито са повечето напоследък.

 

Брендо залюби Снежина Вълкова и го пипнаха заради дрога

Eдна от най-оборотните доскоро красавици в родния хай-лайф е Снежина Вълкова. Приписват любовни авантюри с Георги Славов, син на взривения бос от СИК Стоил Славов, също така с футболиста Валери Божинов, културиста Киро Скалата и модела Александър Беседин.
Най-опасното гадже обаче е арестуваният наскоро за наркотрафик Евелин Банев-Брендо. "Кокаиновият крал" бе пипнат от родните ченгета в рамките на мащабна операция, насочена срещу международните канали за скъпата дрога.
Връзката на Снежина и Брендо е от 2010 година и продължава кратко, свидетелства нейна приятелка. След това еротичният модел заминава за САЩ, а Брендо пътува по цял свят заради съмнителните си дела. След това срещите им били редки. Явно замаян от сексапилната блондинка, Брендо става невнимателен и службите го надушват.
Преди две седмици той бе изпратен от българския съд в италиански арест. На Апенините тече разследването срещу кокаиновите крале, сред които е и Евелин Банев-Брендо. Срокът, за който е предоставен на прокуратурата в Италия, е една година, като трябва да бъде връщан у нас за делото за пране на пари, което е в Софийския градски съд.
През годините той е свързван с групировките ВИС и СИК, близък е първо с разстреляния през 2005-а Иван Тодоров-Доктора, а после и с Маргините. Развива строителен бизнес, който според разследващи е параван и начин за пране на пари от наркотрафика.

 

 

Бизнесът на Руслан Колев пропада, когато се запознава с Мариана Маринова

Мъжът на силиконовата бомба Мариана Маринова отърва ареста за разлика от "колегата" си Михаил Младжов. Руслан Колев бе задържан заради рекордното количество кокаин на борда на българския кораб "Св. Николай". След 72 ч престой зад решетките той беше освободен. Както "24 часа" пръв писа, Руслан Колев е мъжът до модела и организаторка на силиконови конкурси Мариана Маринова. Двамата се запознават преди 5 години в интернет, когато Мариана току-що е станала "Мисис България". Тя се развежда със съпруга си и заживява с Руслан. Точно по това време бизнесът на Колев фалира. Той се занимава със строителство, но кризата го притиска. Тя е миска, има силикон в гърдите и корекции на задните части и носа.
След задържането на кораба с кокаин от испанските власти у нас са арестувани собственикът на фирмата-мениджър Дойчин Дойчев и Руслан Колев, който е наел част от екипажа. По това време бременната Мариана Маринова е в чужбина покрай поредния конкурс за красота. Точно както колежката си Деси Зидарова и тя поплака в храма на Темида. Оказа се, че срещу Руслан Колев няма доказателства да е организирал мащабния канал за трафик на кокаин и той е пуснат на свобода.

 

Таки избяга, докато беше гадже на Боряна Шехтова

Обявеният за наркобос номер 1 у нас Христофорос Аманатидис-Таки години наред ръководеше организацията си необезпокояван. Това продължи до края на 2008 г. Според различни източницих тогава наследникът на част от престъпната империя на Георги Илиев избяга от България, за да не бъде арестуван или убит. Това се случва малко след като Таки започва да движи в компанията на сексапилни и известни модели.
Точно по това време Таки е бил близък с манекенката Боряна Шехтова, която е една от най-красивите българки. Тя не е говорила публично за отношенията си с Таки, но това направи друга видна красавица - моделът и актриса Диляна Попова. Тя призна, че в миналото се е познавала с Таки и дори го определи като изключително галантен кавалер.
Днес Таки е в Дубай и за него има искане от родната прокуратура да бъде екстрадиран у нас заради разследване срещу групата му за наркоразпространение.
Дългогодишният му приятел и съратник Красимир Каменов-Къро също се свързва с наркотрафика, но той не е пуснат за издирване в Интерпол като Таки. Мистериозният 45-годишен мъж движи мащабен бизнес у нас чрез съпругата си Светлана, но слухове го свързват с моделката Гергана Кочанова. Може само да се гадае дали Къро и Таки се радват на известните си любовници, докато са далеч от родината.

 

Христо Байков на съд през септември заради апартамента на любовницата си

Един от последните нарочени за наркобосове е Христо Байков. 37-годишният мъж беше арестуван през октомври 2011 г. За него има данни, че е организирал брутална наркоорганизация и завзема със сила нови територии в столицата. Пипнат е след жалба на архитекта Иван Колев, че е рекетиран за 25 хиляди лева от Байков. Причината е, че Колев ремонтирал апартамента на сексбомбата и модел Мария Велкова, която е любовница на Байков. Мутрата започнал да изнудва архитекта за пари, като си намирал различни поводи. Дори го заплашвал с побой и изнасилване на приятелката му. На една от срещите го принудил да лази до 4-ия етаж в кооперацията, където живее Велкова.
Тя стана известна като модела, който разнасяше табелките в предаването "Сблъсък". Паралелно с телевизионната кариера красавицата работи и като експерт в Министерството на земеделието и горите. След публикация на "168 часа" стана ясно, че законната съпруга на Байков е видна социалистка и спонсорка на БСП.
Днес Христо Байков няма обвинение за разпространение на наркотици, но за септември е насрочено заседанието по делото срещу него за изнудването на архитекта.

 

Михаил Младжов шмъркал индустриални количества кока

В началото на август беше арестуван съпругът на моделката и акстриса Деси Зидарова. В колата на Михаил Младжов бяха открити 200 грама кокаин, маскирани в опаковка от парфюм. Освен дрогата Младжов е возил на задната седалка и 3 деца - двете на Деси от предишния брак и едно, което е негово. Това е вторият му арест само за два месеца. През юни е задържан с още двама рецидивисти в наркоразпространението, а иззетият наркотик е хероин. "200 грама за Мишо са нищо. Едва ли е щял да ги продава. Най-вероятно е пътувал за морето, където си устройват с приятели кокаинови партита с много красавици. Той стига до петичка на вечер, понякога се чудя как организмът му издържа" - разказва момиче от хайлайфа, което много добре познава съпруга на Деси Зидарова. Самата тя се появи на мярката му за неотклонение без сутиен, но съдиите не се трогнаха от този факт и оставиха мъжа в ареста.
Младжов минава за приближен на наркобосовете Къро и Таки, част от бизнеса им, докато бяха в България, се водеше на името на 36-годишния благоверен на Зидарова. Моделката стана известна, когато беше пребита от неизвестни нападатели пред собствения салон за красота в Лозенец. Тогава тя бе гадже на Стайко Стайков, син на алкохолния бос Миню Стайков.

 

Не пускат Маргина при изгората му в чужбина

Босът от разпадналата се борческа групировка СИК Красимир Маринов-Големия Маргин е поискал от съда да пътува в чужбина през юни, но магистратите са му отказали. Страховитият преди години гангстер днес е притиснат от обвинение, че е шеф на наркоорганизация. В миналото е известен като гадже на "Мис България 1995" Жени Калканджиева. През тази година СИК са в разцвета си, а на следващата и спонсорираният от тях футболен клуб "Славия" става шампион.
Славните времена за Големия Маргин днес са безвъзвратно отминали, а любовниците му са далеч от класата на Калканджиева. Първо беше арестуван, съден и оправдан, че е поръчал 3 убийства. Веднага след това, в началото на 2010 г., е арестуван отново и обвинен, че е ръководил група за наркоразпространение заедно със Стефан Бонев-Сако. Малко след това порноактрисата и еротичен модел Виктория Радина се похвали пред "168 часа", че двамата са гаджета, живеят заедно и дори планират годеж. Днес Виктория, която се подвизава в киното с псевдонима Никита, развива кариерата си на еротичен модел, а Маргина е разследван по делото за наркотици и има забрана да напуска страната. Брат му Николай е издирван от Интерпол, след като изчезна около убийството на радиоводещия Боби Цанков.

 

Куката хванат от ченгета на калъп със Златка Райкова

Плевенчанинът Камен Балбузанов по прякор Куката е разследван от 2008 година като част от мащабна наркоорганизация, която е оглавявана от Таки. Според прокуратурата след бягството на боса бандата се ръководи от Христо Вартенян-Исуса, а после и от автомобилния състезател Борис Борисов-Белята. Преди два месеца част от лейтенантите на Таки са арестувани. Сред тях е и Камен Куката, оцелял след два атентата срещу него. Мълвата носи, че когато баретите го атакували, Куката е бил в прегръдките на скандалната силиконова бомба и мис "Плеймейт" Златка Райкова. Според столични клюкари за Русата Златка, както е известна в хайлайфа, Камен Куката едва ли е бил сериозно гадже, а по-скоро поредното завоевание. Факт е обаче, че и този път неприятностите за наркобоса идват, докато се радва на силиконовите извивки на русата кукла.
Любопитен факт е, че Камен Балбузанов е арестуван по прокурорска преписка, която се води от 2008 г. Какво е провокирало арестът му 4 години след началото на разследването, остава тайна. Според източници на "168 часа" той е бил прибран заедно с шефа на фенклуба на "Левски" Тони Калчев, Кирчо Руския и негов адаш покрай историята със залавянето на Таки в Дубай и търсенето на доказателства у нас за вината му. Съдът обаче ги пуска и днес Куката и аверите му са на свобода и продължават да се радват на силиконови ласки.

 

Баретата предпочита семейното огнище

Eдинственият, обявен от МВР и прокуратурата за наркобос, който не е свързван публично със силиконови красавици, миски и еротични модели е Златомир Иванов-Баретата. Дали заради школовката в МВР, или защото държи на семейството си, Баретата никога не е посещавал шумни купони и не е сниман със силиконки.
Той беше осъден на първа инстанция и получи 8 г. затвор като ръководител на наркобригада. Основният свидетел срещу него е дългогодишният му враг и конкурент Димитър Вучев-Демби. Той ще бъде и коз на прокуратурата по делото срещу дясната ръка на Баретата Антон Савов-Мамата.
"Златко обича съпругата си. Имат три деца. Ненавижда светския шум" - обясняват негови приятели защо е като черна овца сред нарочените за наркобосове в отношението им към еротичните модели.

 

 

КУКЛИ: Стотици момичета със силиконови цици мечтаят за кокаиновите партита на босовете от ъндърграунда.
КУКЛИ: Стотици момичета със силиконови цици мечтаят за кокаиновите партита на босовете от ъндърграунда.