Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Румен Петков КАДЪР: БНТ
Румен Петков КАДЪР: БНТ

"Главният секретар се сменя не, за да се овладее ситуацията, а да се овладее системата". Това каза в "Денят започва" по БНТ бившият вътрешен министър Румен Петков.

В петък премиерът акад. Николай Денков обяви, че ще министерството на вътрешните работи ще изготви доклад, с който да поиска смяната на главния секретар на Петър Тодоров.

"Ние реформираме 3 неща в продължение на 30 години - службите за сигурност, съдебната система и футболния съюз. Когато такъв тип чувствителни системи постоянно се агресират и постоянно конкретен проблем се превръща в повод за тяхното публично линчуване това не е добре. Мисля, че ако се фокусираме само върху убийството на Алексей Петров, ще направим грешка. Ние през последните няколко години сме свидетели на чудовищни недоглеждания", каза Петков.

"Тук се ползва една много тежък престъпен акт - убийство, за да се обясни, че ние сменяме главния секретар, за да овладеем ситуацията. Главният секретар в случая се сменя не, за да се овладее ситуацията, а да се овладее системата. И системата да гарантира спокойствие на една шайка измамници", така той коментира смяната на главния секретар на МВР Петър Тодоров. 

Специални поздравления за нашата шампионка. Не се колебая да я нарека шампионка, защото си давам сметка в каква среда Нургюл постигна този успех. Трябва да се научим да се гордеем с българите Така бившият вътрешен министър поздрави Нургюл Салимова за успеха й. 

Очаквайте подробности.