Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Не става ясно дали Путин направо няма пусне по една червена бюлетина в Интерпол за фенклуба на ФК "Левски".
СНИМКА: АРХИВ
Не става ясно дали Путин направо няма пусне по една червена бюлетина в Интерпол за фенклуба на ФК "Левски". СНИМКА: АРХИВ

Руският следствен комитет щял да разследва "поругаването" на МОЧА, а председателят му възложил да се образува наказателно дело за оскверняване на паметника.

Не става ясно дали Путин направо няма пусне по една червена бюлетина в Интерпол за фенклуба на ФК "Левски". Но нека действаме изпреварващо - да се прочистим от руски агенти на всички нива в държавата ни.

Манталитетът, който демонстрират в путинова Русия води до един ключов извод - максимално бързо да си върнем взетото на всички нива от свързани с Русия и Путин интереси. Прекъсването на руското влияние и пропаганда в България трябва да се превърне в приоритет.

Приключването с проекта АЕЦ "Белене", Камчия, руски инвестиции на олигарси около Путин, Росенец, Лукойл, нулев внос на руски петрол и руски газ, без руско ядрено гориво в АЕЦ "Козлодуй"… Всичко това е важно, за да се отлепим от руското влияние, което никога не е водило до нещо добро за България.

Трябва да решим и проблема с български политици, които си позволяват да наричат български граждани "еничари". Защото ако има национални предатели, то това са тези, които обслужват интересите на Путин и Русия. А кои са те? - По делата им ще ги познаете.

От Фейсбук.