Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Червени и националистически симпатизанти излязоха на протест, за да бранят паметника на Съветската армия Снимка: Георги Кюрпанов-Генк
Червени и националистически симпатизанти излязоха на протест, за да бранят паметника на Съветската армия Снимка: Георги Кюрпанов-Генк

Не се притеснявайте да се срамувате от Мая Манолова и палатките ѝ. Тя винаги си е била такава, не сте виновни вие, просто омразата към противника тежко изкривява зрението. И тежко влошава качеството ня избора. И носи много срам, да.

***

Вежди Рашидов си остава голям творец и добър човек. А че политиката е сложен занаят и не е за всеки не е новина. Има цели партии, съставени от такива хора - които не са за политиката. Две подобни печелиха избори наскоро.

***

Защитата на ценностите и морала на едно общество не е кенсъл култура. Никой момент не е подходящ да ти открият стара неуместна ситуация в подкаста и да те запишат на изключени микрофони. И да, реакцията обикновено те хваща неподготвен. Публичността много дава, но и много задължава. И на моменти е безмилостна.

***

Надявам се никой да не живее с мисълта, че с един смазан подкаст и един оттеглил се политик е спечелена някаква битка. Защото не е. Тя, битката срещу насилието и битката за цивилизоваността, се води всеки ден. От всеки. И започва с личното поведение и личния пример, а не заради написани на коляно аварийни пиар закони.

***

Но да се върнем на Мая Манолова, която ще пази с палатки паметник на армия, която ни е окупирала без никога да сме воювали с нея. На която дълги години плащаме несъществуващи репарации. Която нарежда и подпомага избиването на елита ни, докато разпродава на безценица икономиката ни.

Лиспват ми 18-те причини да се гласува за нея, които тъмносини политици си изсмукваха от пръстите.

Време е някой да напише нов комплект.

От фейсбук