Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Евгени Петров
Евгени Петров
Група олигофренски чиновници за малко да изкарат Ботев и Левски от учебниците заради опасност от дискриминация. Както е тръгнало, турските заптиета скоро ще се превърнат в спецчасти от ГДБОП, а османските завоеватели на българските земи ще трябва да се водят като "чуждестранни инвеститори". "Подлият чорбаджия" ще да е едър бизнесмен. По-скоро ще закрием комисията - възмущават се родители.
За ведомството, ръководено преди време от Кемал Еюп специално подбрах финала от Ботевото "В механата": "А вий... вий сте идиоти!"
При толкова социализъм в държавата съвсем закономерно се появи билборд с лика на Тодор Живков между Несебър и Слънчев бряг. На него пише "Тодор Живков - дългогодишен ръководител на майка България." Останалите новини от демократичната ни татковина са, че бензинът пак поскъпва рекордно, чака се скок на храните, ДДС-то върху лекарствата няма да пада и, че разпродават ОЦК - Кърджали. Да-аааа. Както е тръгнало тоя билборд ще се появи и на други места. Пък преходът бил свършил...
Най-първо Бойко се закани да премести Министерството на земеделието в сградата на общината и да настани Фандъкова на мястото на Миро Найденов. После Дянков се закани да разсели митниците в Русе, а туризмът да отиде в Пловдив. Сега премиерът има нова идея - съдът отива в сградата на Външно, а дипломатите - във военното НДК. А българите по принцип са се запътили или към Орландовци или към Терминал 2. 
Ово е стандарт! Щом "тигрите" от Бистрица и "Чавдар" Етрополе могат да си позволят правителствения "Еърбъс" за мачле до Варна, значи сме станали Швейцария на Балканите. Ето и любопитни реакции: "Премиерът обърна "Еърбъс" на междуградски автобус" констатира Пиеро във фейсбук. "Това да не е такси", възмущава се бившият транспортен министър Петър Мутафчиев. Нейсе, забравих да питам - а как са се върнали футболните грандове обратно, като дори националите не заслужават и открит двуплощник.
Преди време Трайчо Трайков се разприказва (против Русия и "Лукойл") и видяхме какво стана. Още тогава Мария Капон прогнозира: "Валентин Златев ще уволни министър Трайков, "Лукойл" управлява държавата!". Сега комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси го погна за нещастните 278 акции от "Каолин" (цената им в петък беше около 2,37 за акция) и може да връща министерски заплати. Така е Трайчо, както казва народът - "Да би мирно седяло не би чудо видяло". И още - "Умно куче в мъгла не лае". Ама ти като много говориш...
В Силистра ще пръскат срещу комари през септември, обявиха от областния град след обжалване на обществена поръчка, забавила операцията. Ама, разбира се, законът трябва да се спазва. Лично аз очаквам да изкарат снегорините през май догодина. 
Цецо Цветанов се изчервил до ушите от едни нецензурни приказки на Лейди Гага. Това е елегантен начин да се покаже, че българският вътрешен министър знае английски. Па макар и само псувните.