Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СЕКСБОМБА: Ралица Кирилова знае, че са я следили, но поръчката била дело на трети човек.
СЕКСБОМБА: Ралица Кирилова знае, че са я следили, но поръчката била дело на трети човек.

В края на май миналата година във Варна се провежда поредната операция на МВР. Кодовото име е “Играчите”.
Задържани са 19 души. Сред тях са двама полицаи, шеф на охранителна фирма и председателят на занаятчийската камара в града.
Единият от полицаите е 39-годишният Десислав Андреев. Работи като разузнавач в сектор “Наркотици” на местния отдел за борба с организираната престъпност.
Бопаджията е уволнен дисциплинарно три месеца по-късно. В заповедта пише, че е
вадил справки за лица и автомобили от фонда на МВР и ги е давал на Георги Георгиев. По това време последният е собственик и управител на охранителната фирма “Арес груп” във Варна и на заложни къщи в областта.
По-любопитно обаче е другото основание за уволнението на Андреев от МВР:
“В края на месец януари и началото на месец февруари 2011 г. в град Варна, извън кръга на служебните му задължения, неправомерно е организирал и ръководил група от три лица, която по искане на Георги Георгиев на два пъти е осъществила негласно наблюдение, проследяване и фотографиране на Ралица Кирилова, живуща в град София.”
По това време мургавата красавица Ралица Кирилова е една от най-горещите сексбомби в Бъплгария. Тя е една от участничките в последния сезон на телевизионното шоу “Сървайвър”. Ралица е основателка на племето “Питого”. След драматичното  отпадане от играта Ралица става звезда в България. Разголеното  тяло радва мъжките погледи от кориците на еротичните списания.
“Вярно е. Точно тогава съм била следена - къде ходя, с кого се срещам... После научих, че е имало и снимки от проследяването, но не искам да изпадам в подробности. Не познавам нито полицая от Варна, нито Георги Георгиев. Вероятно поръчката към тях е от друго лице. Имам версия за това кой може да е, но не съм сигурна”, обясни пред “168 часа” красавицата от “Сървайвър”.
“Въпросната госпожица не я познавам. Виждал съм я само на снимки по интернет. Публична личност е. Нелепо е да се твърди, че съм участвал в следенето и фотографирането . Просто не е вярно. Не са били гаджета с Георги Георгиев. Него го познавам. В работата си като оперативен работник съм контактувал с какви ли не хора. А Георгиев е шеф на охранителна фирма. Има лиценз за това, който не се дава на крипминалнопроявени”, лаконичен е вече бившият полицай Десислав Андреев, потърсен за коментар. Върховният административен съд е отхвърлил жалбата му срещу заповедта за уволнение от МВР въпреки спорните моменти по процедурата. Той отказва да говори за разследването срещу него за злоупотреба със служебно положение. Твърди, че след ареста, вече повече от година, никой не го е търсил за разпит.
Акция “Играчите” се реализира в ранната утрин на 30 май 2011 година. Арестувани са 19 души. Разследването е за лихварство. Сред окованите с белезници са Десислав Андреев от местната структура на БОП, колегата му от Криминална полиция Христо Христов, шефът на охранителната фирма “Арес груп” Георги Георгиев, митничарят Атанас Панов, председателят на занаятчийската камара във Варна Венцислав Атанасов, който по-късно е разпитан само като свидетел. Той върти редица бизнес начинания, като е собственик и на плейбой барове. В началото се твърдеше, че давал пари на приятеля си Георги Георгиев, които той после завъртал като кредити. Според прокуратурата престъпната група е прибрала с изнудване 270 хиляди лева от длъжници. При обиските на 14 адреса в морската столица
са иззети документи
 за учредени ипотеки
 нпа недвижими имоти
 и записи на заповеди
От държавното обвинение обявяват, че длъжниците на групата са изгубили собствеността си благодарение на престъпната дейност на членовете на групата. По-късно са повдигнати обвинения само на шестима от арестуваните, които са пуснати на свобода с различни мерки за неотклонение.
След акцията Окръжният съд във Варна отстранява от длъжност Десислав Андреев, който е привлечен като обвиняем и срещу него е започнало разследване, че като участник в престъпна група е разгласявал сведения от масивите на МВР, които са служебна тайна. Установено е, че от 1 до 17 декември 2009 г. Андреев е извършил шест справки за лица и МПС-та, които е дал на Георги Георгиев. Докато следят участниците в групата, прокуратурата и отдел вътрешна сигурност на МВР откриват, че полицаят е замесен в проследяването на сървайвърката Ралица Кирилова.
Година и три месеца след операция “Играчите” разследването буксува. Няма обвинителен акт и съдебно дело. Нещо повече - никой не търси арестуваните за празпити. Десислав Андреев обжалва заповедта си за уволнение пред административния съд. Тя му е връчена на 1 септември 2011, а е привлечен като обвиняем на 30 май същата година. По закон дисциплинарното производство трябва да приключи за 2 месеца, а не както в случая за 3. Нарушението на срока обаче не трогва съдиите и те отхвърлят жалбата му.
“Десислав Андреев ме потърси 3 месеца след като са го арестували. Вече повече от година никой не го търси за нищо. Ако го извикат, ще отида с него да видя за какво става въпрос по делото.п
Има доста странности
 по дисциплинарното
 му уволнение”,
казва адвокат Бочо Цветков, бивш военноокръжен прокурор и член на ВСС.
Десислав Андреев е арестуван на 30 май и стои 72 часа в ареста. По ирония на съдбата му се налага да търка наровете в кауша с хора, които са закопчани от отдел “Наркотици”, където той е работил.
Десетина дни преди да е арестуван, Андреев е участвал с колегите си в реализирането на мащабна операция против международния трафик на кокаин. На 17 май във Варна са арестувани израелските граждани Ронин Цвише и Мар Талер, както и испанецът Педро Рейас Асеведо, който е бил муле. Конфискуван е над килограм и половина от елитния бял прах. Ронин Щтиге е арестуван още на слизане от самолета и по-късно признава, че дрогата е негова. Мулето испанец е арестуван в хотела, докато освобождавал стомаха си от капсулите с кокаина. Пратката е контролирана още от Латинска Америка, а родните ченгета си взаимодействат с редица чужди служби за разбиването на канала.

 

КОНТРА: Андреев отрича да познава Ралица. Твърди, че я е виждал само на снимки в интернет.
КОНТРА: Андреев отрича да познава Ралица. Твърди, че я е виждал само на снимки в интернет.