Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Любомир Канов
Любомир Канов

Вечната пропаганда и война за това кой ще лепне първи етикетът нацист или фашист на другия в България е висша форма на политическа дейност.

Замеряне с просъскване на думата фашист и даже физическо плюене срещу врага — това е занимание, което никога не стихва. В България няма и никога не е имало фашизъм, нито нацизъм. Но ако успееш да уцелиш някого с този словесен парцал —печелиш.

Всъщност, в нашата реалност, е имало и все още има, единствено жесток и ненаказан болшевизъм.

Всички воюват срещу отдавна умрялото куче Хитлер и му вадят постоянно нож, но никой не нарича различните комунисти, социалисти, прогресисти и гошисти с истинското им име — болшевики.

Болшевизмът на Ленин и Сталин нито е заклеймен, нито е преследван от закона, нито неговите символи, паметници и партийни метастази са преследвани, изкоренени или разобличени един път завинаги като престъпни. Болшевизмът е планетарно криминално престъпление унищожило десетки и дори стотици милиони хора по цялата земя. Много повече от Ковид, но срещу неговите геноцидни престъпления и токсични въздействия върху човечеството никой не е призовавал за умствена ваксинация и лечение, както се случи с германския националсоциализъм и фашизма на Мусолини. Нещо по-лошо, болшевизма се сдоби със свой западен двойник —троцкисткият и неотроцкистки вариант, изповядващи същата брадата марксистка лъжа, същите утопии, заблуди и пропагадни илюзии за “справедливо” общество, с които сталинистките демиурзи 100 години премазваха половината свят, но този път това е с “либерален” привкус.

Пролетарската диктатура беше заменена от псевдолибералната, феминистко-джендъристка и зеленистка диктатура, уок и мултикулти, BLM, Antifa и т.н. Но в основата и на двете стои болшевизмът и призивът :

”Да разрушим Стария свят и да построим Нов свят; да унищожим традиционният човек, буржуата, белия хетеросексуален християнин и да създадем Нов човек на Светлото Бъдеще!” Той ще бъде безполов, ще се храни с ларви на насекоми, няма да лети, няма да издишва въгледвуокис и ще бъде кафяв на цвят.

Болшевиките от стария тип не успяха напълно с хомо совиетикус, троцкистките обаче, подпомогнати от разгула на световните интернет мрежи, глобалният контрол над информационните източници и тяхното разпространение, както и на много по-достъпното всеобщо контролиране на инструмента наречен Страх, се надяват този път да успеят. Надяват се Световната Болшевишка Революция най-накрая да се състои. Дали това ще стане зависи единствено от това дали хората умеят да мислят критично и да разбират смисъла на онова, което се случва пред очите им. Ако не — ще го проумеят в лагерите за превъзпитание, подобни на северокорейските, но с надзиратели от Антифа.

*От фейсбук