Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Костадин Костадинов КАДЪР: БНТ
Костадин Костадинов КАДЪР: БНТ

Вчерашното премахване на Иван Гешев от поста главен прокурор беше само един пореден епизод от междуклановата вътрешномафиотска война, раздираща държавата ни през последните 2 години.

Такъв коментар направи в своя фейсбук профил лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, по повод решението на ВСС в понеделник да отстрани от поста на главен прокурор Иван Гешев. 

"Мафиотският клан на ПП и ДБ се обедини с мафиотския клан на ГЕРБ и ДПС, за да постигне остраняването на станалия едновременно опасен за всички Гешев. Сега остава само да видим дали двата мафиотски клана ще се споразумеят за назначаването на нов главен прокурор, който да ги обслужва, или ще се хванат гуша за гуша", пише той.

Според мен ще се случи второто. Тъй като мнозинството във ВСС е от слуги на ДПС и ГЕРБ, това мнозинство ще си избере нов Гешев.

"Другият клан, на ПП и ДБ, отново ще се окаже без "свой" главен прокурор - защото фашизираните "демократи" това имат предвид, когато говорят за съдебна реформа. И ще се получи така, че махайки Гешев, ППДБ на практика направиха поредната услуга на ГЕРБ и ДПС, помагайки им да сменят станалият вече неудобен с нов верен слуга", смята Костадинов.

Изводът, който се налага, е че няма по-добра и вярна патерица на ДПС и ГЕРБ от ППДБ. Това вече го разбраха дори и техните избиратели.