Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пламен Галев и Ангел Христов (вляво)- Братя Галеви.
Пламен Галев и Ангел Христов (вляво)- Братя Галеви.

Запушена коронарна артерия е причина за смъртта на Ангел Христов.

Съдебните медици са открили множество тромбози по време на аутопсията на единия от двамата братя Галеви. 

Настъпването на смъртта съвпада с твърденията на близките, както и разказа им, че изведнъж е паднал и издъхнал, предаде БНТ

Очаква се да бъде издаден и документ, с който ще бъде освободено тялото и предадено на близките.

В събота вечер стана ясно, че Ангел Христов-Геле, известен като единия от братя Галеви, е починал от инфаркт в България. Христов е издирван с червена бюлетина от Интерпол и се предполагаше, че е извън страната. Не е ясно кога се е върнал в България. 

Погребението трябваше да се състои в неделя в град Дупница, но беше отложено заради разследване на прокуратурата и МВР. Тялото на Ангел бе иззето от моргата в Кюстендил и откарано за съдебномедицинска експертиза в София. 

Първоначалната информация твърдеше, че Христов е починал в имението си в село Ресилово. В понеделник се появи информация, че единият от братя Галеви е издъхнал в частна болница в град Дупница. 

Служителката на община Дупница, която издала смъртния акт на Христов, твърди, че съобщението за смъртта му е било именно от тази болница. По-късно през деня от болницата отрекоха това и казаха, че Ангел Христов-Геле не е починал там. 

В официално съобщение от МВР-Кюстендил пък заявиха, че Геле е починал в дома си в Ресилово.