Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Христо Петров - Ицо Хазарта КАДЪР: Фейсбук/Ицо Хазарта
Христо Петров - Ицо Хазарта КАДЪР: Фейсбук/Ицо Хазарта

"Това ще се случва с всеки, който има различно мнение от тяхното и им казва истината. И то е само началото", това написа депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, по повод днешния скандал в парламента. 

В четвъртък по време на пленарно заседание депутатът от ПП Явор Божанков провокира със свое изказване депутатите от "Възраждане". 

"Говориха за меки китки, двамата с Цончо и г-н Костадинов най-много ни съмняват в това отношение", каза той и веднага бе наобиколен от депутатите на Костадинов. 

Намесиха се и депутати от ПП-ДБ. Един депутат от "Възраждане" се оплака, че очилата му са били счупени по време на съприкосновението, а Манол Пейков от ПП-ДБ заяви, че е бил одран. 

В опит да успокои страстите председателят на НС Росен Желязков обяви 10-минутна почивка, а след това прекрати работния ден на парламента. 

"Преди година и половина аз нарекох тези хора с истинското им име. Ако някой смята, че насилието и концлагерите са в миналото, ще осъзнае реалността по най-трудния начин.

От всеки един от нас зависи дали България ще бъде нормална европейска държава или ще се превърне в това, към което тези хора ни бутат", написа още Христо Петров от ПП във фейсбук профила си.