Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ален Делон КАДЪР: Туитър/@Smiftie13
Ален Делон КАДЪР: Туитър/@Smiftie13

Мъж, който дълго време твърдеше, че е син на френската филмова звезда Ален Делон от връзката му с емблематичната немска певица Нико, беше намерен мъртъв в Париж, съобщи вестник "Паризиен", който цитира прокуратурата.

Тялото на 60-годишният фотограф Ари Булон беше открито в дома му в столицата, съобщиха властите. Разследва се причината за смъртта му.

Друг човек е задържан от полицията по обвинение в неоказване на помощ на човек в опасност, съобщи прокурорът, потвърждавайки по-ранни информации в местен вестник. "Паризиен" съобщава, че задържаният от полицията е спътникът на Булон.

Френските власти съобщиха още, че Булон е имал хемиплегия - състояние, при което човек може да бъде частично парализиран.

Булон, известен също като Кристиан Булон, твърдеше, че е син на Делон и Нико, която се прочу най-вече като певица в авангардната американска рок група The Velvet Underground.

Делон, който има кратка афера с германската певица през 60-те години, отрича да му е баща, въпреки че Ари е отгледан от майката на Делон - Едит Булон, която официално го осиновява заедно със съпруга си.

Булон описва хаотичния си живот в книга от 2001 г., на име "Любовта никога не се забравя".

Като тийнейджър той се присъединява към музикалните турнета на майка си Нико и се снима в няколко филма, потъвайки в света на наркотиците и това, което нарича "артистична страна на чудесата", която го отвежда по целия свят.

След смъртта на Нико през 1988 г. той прекарва известен период от време в рехабилитационна клиника и се подлага на психиатрично лечение.

Булон е подал молба за признаване на бащинство във Франция, но тя е била отхвърлена, тъй като Делон официално е жител на Швейцария. Предстои обжалване на решението.