Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

 “Последен валс, сбогом, любима” изпя емблематична фигура на СДС Найден Зеленогорски и пристана на Кунева, която вече учреди партията, която нямаше да прави. От “Раковски” 134 го нарекоха “кебапчийски котарак”. Не знам какъв е, но буйната грива на синьото лъвче съвсем окапа и заприлича на кастрирано улично псе. По социологически данни колкото повече Кунева влиза в парламента, толкова повече сините излизат. По този повод из форумите се захвана спор прав ли е Зеленогорски или предател. Допадна ми Крум С. който пише: “Костов като се махнал от СДС бил прав, а сега Зеленогорски, като се махнал от СДС, бил предател. Що за логика.”
Двама русенски зевзеци да вземат да изрисуват образа на Бойко Борисов на капака на автомобил. По този повод получили покана да станат членове на ГЕРБ. Така е, ликът на премиера отваря всички врати. Но в един момент се размислих, ако главата на Бойко е на предния капак, то какво ли трябва да изрисуват на задния…Дянков имам предвид, вие какво си помислихте? А Стефан Стефанов се заканва във фейсбук: “Аз пък ще си го изрисувам на две места - на електромера и на хладилника!”
Ето ви я и Цецка Цачева, как усмихнато ни гледа от корицата на лайфстайл издание. Фоторедакторът трябва да е изстискал всичко от фотошопа, за да я докара до онова, което някои наричат “Българската Камерън Диас”. Като прочетох това веднага се сетих за популярния филм “Ангелите на Чарли”, където играе известната актриса. И си представям как в българския вариант Бойко (Чарли) вика: “Здравейте, ангели. Имам нова задача за вас.” А Цецка само се усмихва дяволито на Искра Фидосова и двете се хвърлят в екшъна.
Гордей се, българино, оглавихме още една престижна класация. Според доклад на Еврокомисията сме първи по дела на сивата икономика в съюза. Ама била сива… Сива, ама икономика. Нали помните прочутия диалог от филма “Кит”? “Цаца, ама риба, вика единият. Риба ама дребна…отвръщат му. Дребна, ама риба.”
Бойко издаде вербален декрет: “Без пълен консенсус законът за горите остава във фризера.” Е, ама то не може по всички въпроси всички да мислят еднакво. Щото там, където всички мислят еднакво, никой не мисли. Утре ако еколозите кажат да минем на газени лампи, ще го направим ли? Взех да се съгласявам с Андрей Райчев, който твърди, че премиерът умее да държи властта, но не смее да управлява. Малко твърда ръка понякога не е излишна. Иначе Бойко да не се сърди на критиките, че всяко решение при него е предпоследно. Виж, при ветото на съдебния закон нещата стоят по-иначе. Нямало да има кариерни бонуси за членовете на ВСС. Правилно! Тъкмо се бях замислил на какво по-горно ниво би се издигнал кадровикът на кадровиците Красьо Черния, ако работата не се беше разсмърдяла.
Самият Иван Костов твърди: “Без ДСБ няма излизане от кризата.” Как не го знаеха пустите гърци, досега да се бяха оправили. Изобщо, ако скромността краси човека, хората на Командира трябва да са от родата на Баба Яга.