Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Томислав Дончев  СНИМКА: Велислав Николов
Томислав Дончев СНИМКА: Велислав Николов

"Светът е пълен със загадки" - този кратък коментар направи в кулоарите на парламента Томислав Дончев от ГЕРБ-СДС във връзка с думите му, че жена политик, която е стояла до Мария Габриел му е споделила, че само Бойко Борисов и тесен кръг от хора са знаели, че Мария Габриел ще поиска оставката на главния прокурор Иван Гешев.

"Много жени политици има в ГЕРБ. За разлика от други партии, жените получават шанс за кариера. Доколкото ми е известно, не е споменавал име", каза и Десислава Атанасова.

"В четвъртък г-жа Габриел каза, че ще ми искат оставката, ако има правителство. Това нарушава принципа на разделение на властите. Четох един интересен пост как това кореспондира с изискванията за независимост на еврокомисарите. Звъннах на един политик, когото считах за приятел. Жена е. Каза: "Разбери ме!". Стана ми ясно, че това са го знаели тесен кръг от хора - лицето Бойко Борисов е един от тях.", разказа тази сутрин Гешев на брифинг, на който публично скъса оставката си и направи първия си коментар след като ВСС поискаха освобождаването му.