Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката се гаврят с момче със специални потребности СНИМКА: facebook/Milen Gotti
Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката се гаврят с момче със специални потребности СНИМКА: facebook/Milen Gotti

От всички замесени в клипа най-голяма възможност и желание да се укрие е Емили - не виждам основание да бъде освободена под гаранция, но така е преценил съда, каза адвокат Димитър Киров

Пловдивският районен съд пусна под гаранция в размер на 1500 лв. Даниел Йорданов, известен с псевдонима Емили Тротинетката. Тротинетката беше арестувана заедно с Тодор Чалъков-Куката и Петко Караилиев-Чеченеца, след като заснеха клип в Пловдив, в който държат момче със специални потребности вързано на каишка като куче и му подхвърлят различни предмети.

Все още не е превъзмогнато усещането от този случай - нито от Денислав, нито от семейството, каза адвокатът на тормозеното момче Димитър Киров пред Нова тв. По думите му това няма да е кратък процес.

Тази мисъл за унижението стои постоянно. Събужда се и заспива с нея - дали някой от тази агитка няма да отиде отново при тях. Страхува се физически за себе си при всичките тези юнаци - Куката, Чеченеца... Скоро няма да се превъзмогне този стрес, каза още Киров.

Според него аргументите за психичното състояние на Тротинетката не са основание за освобождаване под гаранция. И допълни, че заявките, че щяла да се самоубие, показвали колко е права прокуратурата, че от всички замесени в клипа най-голяма възможност и желание да се укрие е Емили. Не виждам основание да бъде освободена под гаранция, но така е преценил съда, допълни Киров.