Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тина и Венсан са женени от 2018 г.

СНИМКИ Инстаграм
Тина и Венсан са женени от 2018 г. СНИМКИ Инстаграм

Хиляди почитатели на френския актьор Венсан Касел, бивш съпруг на Моника Белучи, тръпнат и се питат дали са верни слуховете, че той се развежда и със сегашната си жена Тина Кунаки. Двамата са женени от 2018 г. и имат дъщеричка. Въпреки 31-годишната възрастова граница те изглеждаха лудо влюбени, но най-неочаквано Венсан изтри от социалните мрежи всички снимки, на които е с младата си съпруга от френско-сицилиански произход. Тина също изтри Касел от профила си в инстаграм. Мнозина говорят за тежка криза в отношенията между двамата и загатват за развод.

Преди това актьорът не спираше да публикува романтични снимки с модела, майка на неговото момиченце Амазони. Според „Дейли Мейл” двойката е разделена от седмици. Нито 57-годишният французин, нито 26-годишната му съпруга са опровергали досега клюките за раздялата, подети от различни медии. На 5 април Кунаки празнува рожден ден. Само преди година Венсан беше публикувал серия от снимки от партито за рождения ден на жена си, на което беше и дъщеря му Дева от брака с италианската актриса Моника Белучи.

Любовната история между Венсан и Тина започва през 2017 г., когато тя е едва 19-годишна и работи като модел. Касел беше току-що разведен с Моника Белучи, от която има дъщери Дева и Леони. „В един определен момент от живота си не мислех, че мога да срещна друга жена, която да обичам. Мислех, че ще остана вечно сам, но срещнах Тина”, беше казал Венсан в едно интервю.

В момента френският актьор е ангажиран в промоцията на новия си филм „Тримата мускетари”.