Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Емил Боев СНИМКА: Facebook/Martin Boev
Емил Боев СНИМКА: Facebook/Martin Boev

Тяло на млад мъж бе открито, изплувало от езеро край пернишкия квартал „Бела вода“. Предполага се, че то е на изчезналия 25-годишен Емил Боев. Закарано е за аутопсия и предстои да бъде изяснена самоличността. По тялото е открита следа от татуировка, каквато Емил Боев е имал на същото място, пише bTV.

То е било изхвърлено в близост до шламохранилището на рудника в пернишкия квартал „Бела вода“, когато е забелязано от работници. 

Но докато не направят експертиза, не може да се каже със сигурност, че е трупът е на Боев. След това ще бъде направена аутопсия, за да се разбере причината за смъртта, казаха от МВР за "24 часа". Роднините на младия мъж също ще бъдат извикани, за да го разпознаят.

По неофициална информация тялото е разложено, но заради студа не в напреднала фаза.

Емил Боев бе в неизвестност 62 дни, когато изчезна по време на фестивала “Сурва”. Той оставил в колата телефона си, който бил без батерия, и излязъл навън. Било около 3 часа през нощта. За последно бил сниман от камера в покрайнините на Перник. Оттогава следите му се губеха. Неговите близки организираха мащабно издирване в града, в което се включиха и доброволци. Бе обявена и награда от 100 000 лева.