Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Диана Димитрова: Снимка: Facebook/Diana Dimitrova
Диана Димитрова: Снимка: Facebook/Diana Dimitrova

Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата, заяви още тя.

"По повод появилите се спекулации по случая и опитите за манипулация на фактите съм длъжна да покажа още едно доказателство за упражненото върху мен насилие", това написа актрисата Диана Димитрова в своя фейсбук профил. 

За първи път тя публикува снимка, която е част от Съдебно медицинска експертна справка по описа на ВМА и цитира част от преписката на РБ Софийска районна прокуратура:

''Действително в настоящият казус се установява, че по тялото на Диана Димитрова има причинени мекотъканни травми - оток и кръвонасядания в областта на лява предно-странична част на лицето и лява раменница." 

"Казано с по-прости думи травмите от побоя са видни. Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата", написа още Димитрова в своя пост. 

По повод появилите се спекулации по случая и опитите за манипулация на фактите съм длъжна да покажа още едно...

Публикувахте от Diana Dimitrova в Четвъртък, 16 март 2023 г.

Тя уточни, че знае каква е разликата от сценичен грим и истински травми.

"Гримът се измива, а истинските травми остават видими и невидими белези за цял живот", написа в заключение актрисата. 

В сряда стана ясно, че Диана Димитрова ще съди Юлиан Вергов за клевета. Реакцията на актрисата идва след официалната позиция на актьора във връзка с обвиненията спрямо него за физическо насилие. 

В първия си коментар по казуса Вергов заяви, че никога не е удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от негова страна.

"Единственият конфликт, който съм имал с нея, е бил чисто словесен. Tова се случи пред част от екипа на сериала. Поводът беше, забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесет годишното си дете. Повярвайте ми не искате да знаете какво видях там. И въпреки това държа да заявя съвсем ясно, че аз никога не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от моя страна", категоричен е актьорът.

В края на миналата година Диана Димитрова разказа в ефира на бТВ какво се е случило, като не посочи конкретно име, но с различи подсказки даде да се разбере към кого са отправени обвиненията ѝ.

"Исках да провокирам други жени да говорят. Не исках да стигам до там, докъдето възнамерявам да стигна, но лицето продължава да ме заплашва и разстрои майка ми", разказа актрисата в "120 минути".