Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Днес празнуваме, защото ти си се родил." Това написа българската кино звезда Мария Бакалова за своя любим - Валери Григоров, син на Мария Гроздева. Пожела му здраве и щастие, а клипът е от общи техни моменти и показва близостта на отношенията им. 

"Бъди много здрав, много много много щастлив, смей се много, вълнувай се много, обичай смело, рискувай дръзко и знай, че ти наистина можеш всичко ?
Имай найййй-яката година досега и нека всяка следваща бъде все по-добра от предишната!", написа още звездната актриса. 

Навръх празника на любовта - Свети Валентин, единствената българска актриса, номинирана за “Оскар”, Мария Бакалова показа голям букет с красиви рози и обща снимка с Валери Григоров - син на олимпийската ни шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева.

С тези кадри от инстаграм двамата разкриха, че са двойка, като от много време насам Бакалова не е показвала, че има гадже.

Новата изгора на българската актриса - Валери, доби популярност още преди да официализират връзката си с Бакалова. 23-годишният младеж влезе в “Игри на волята” през миналото лято. Във визитката си Валери разкри, че “има точно око” и “стреля право в десетката”. Няма и как да е иначе, след като той е наследник на голямата българска шампионка Мария Гроздева.

Валери става на 24 години.