Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Емил Йотовски
Снимка: фейсбук
Емил Йотовски Снимка: фейсбук

Аз взривих северен поток. Признавам си.

Ако ми направите обиск ще откриете, че имам шнорхел и бански. Дори два чифта бански, но единият е със скъсан ластик и нямам представа защо го пазя. Мога да плувам. Плувал съм до шамандурата на морето и обратно. Мога и по-натам да плувам, но като няма шамандура ми е трудно да преценя метража. Мога да се гмуркам до около три метра. Но където са три там са и деветдесет. Важното е, че мога.

Не разполагам с експлозив, но мога да купя една пачка кибрит и да изстържа барута от клечките. Мога да докарам до една шепа барут на ден. Смятайте какво мога да направя за един месец?

Да, имам и едно надувно кану. Детско. Червено.

Значи скачам в банските, грабвам кануто и шнорхела и от Черно море през Егейско, Средиземно, Гибралтар. После малко през Атлантика, Северно море и стигам до Балтийско. Това, разбира се го правя в стелт режим. После се спускам на едни деветдесет метра дълбочина, поставям експлозива около тръбите, паля фитила и готово.

Бууум!

После по обратния път вкъщи и готово!

П.П. Ако вярвате на глупостите по медиите, сте задължени да повярвате и на горенаписаното! И честито. Вие сте евроидиот!

От фейсбук