Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Принц Хари
КАДЪР: bTV
Принц Хари КАДЪР: bTV

"Едно от нещата, от които най-много се страхувах, беше да загубя чувствата, които носих за нея. Тя просто искаше да бъда щастлив.“ Това разказа британският принц Хари по време на среща с психотерапевта Габор Мате - създател на различни методи за справяне със зависимостите и травмите от детството.

Пред него Хари сподели, че винаги се е чувствал малко по-различен в семейството си и допълни, че покойната му майка - лейди Даяна, се е чувствала по същия начин.

Хари е иска да даде безмерна обич на децата си и да избегне предаването на всякакви „отрицателни преживявания“ от възпитанието, което имал.

"Като баща чувствам огромна отговорност да гарантирам, че няма да предам нататък никакви травми или негативни преживявания, които аз самият съм имал като дете", каза той.

Херцогът на Съсекс, който сега живее в Калифорния, заявява, че не иска да се представя като "жертва" и не търси съчувствие, предаде bTV.

Дискусията беше продължение на биографичната му книга "Резервен". Принц Хари разкри, след публикуването ѝ се е почувствал "невероятно свободен".

"Огромна тежест падна от раменете ми", сподели той пред д-р Мате и допълни, че иска чрез книгата да помогне и на други хора да преодолеят табуто върху говоренето за психичните проблеми.

Принцът сподели още, че е "безкрайно благодарен" на съпругата си Меган за това, че е променила гледната му точка, като я нарече "изключително човешко същество".

"Бях заседнал в този свят, а тя беше от друг и ми помогна да изляза", каза той.