Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ВЛАДИ ВЪРГАЛА
ВЛАДИ ВЪРГАЛА

 „Имах една голяма любов, която беше 18 години по-голяма от мен. Тя ме формира до голяма степен. Беше обиколила света, казваше ми кои книги да чета, разказваше ми за хора, които гледах по телевизията. Беше „гранд дама”. Това беше истинска любов може би, защото беше забранена. Беше наблюдавана от службите. До казармата бяхме заедно. Една Нова година се прибрах, за да я изненадам. Е, и двамата се изненадахме взаимно.” Това разказа Владислав Карамфилов – Въргала.

Въргала сподели, че е обичал всички жени, с които е бил. Според него дори и славата да не го беше споходила, той щеше да бъде същият човек, който е и днес. Звездата му изгря в началото на демокрацията. За тези над 30 години в телевизията, киното и театъра Въргала е бил както на върха, така и на дъното.

„Аз съм тъжният щастливец.Трябва да живееш така сякаш ти остават 3 часа. Обърнах погледа към това, което имам. Не ме боли за това, което ми взимат. Благодарен съм за мига”, сподели актьорът.

„Аз съм Владо. Онзи, който и да не го бяха давали по телевизията, пак щях да съм аз. Спрях да се оглеждам в очите на хората, аз знам кой съм”, допълни още той.

Относно политиката у нас, Въргала заяви, че са му предлагали 1 милион, за да влезе в политическия живот, но е отказал.

„България отдавна е обречена в много отношения.

Аз мога да бъда полезен само с това, което работя в момента. Няма как да съм политик”, допълни още актьорът.