Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Орлин Владимиров в съда.
Снимки: Николай Литов
Орлин Владимиров в съда. Снимки: Николай Литов

Не знам как човек 1,70 м висок влиза в куфар. Не са могли да я напъхат и са я смазали като животно. Това заяви емоционално пред съда Николай Чорбанов, който е брат на убитата Евгения Владимирова.

33-годишната жена изчезна на 13 октомври 2021 г., а месец по-късно бяга задържани по обвинение в убийство съпругът й Орлин Владимиров и баща му Пламен Владимиров.     

Майката на убитата Евгения Владимирова
Снимки: Николай Литов
Майката на убитата Евгения Владимирова Снимки: Николай Литов

На днешното заседание бяха разпитани братът на Евгения, Николай, и Габриел Димитров - мъжът, с когото тя е имала авантюра през лятото на 2021 г.        

  "Той е психопат, не изразява емоции, не се кара, не е имал смелостта да се разбере с нея". Така братът на Евгения описа  Орлин.

Пламен Владимиров, бащата на Орлин Владимиров
Снимки: Николай Литов
Пламен Владимиров, бащата на Орлин Владимиров Снимки: Николай Литов

А за бащата на Орлин каза, че е алкохолик , който бил предсрочно пенсиониран от ДАНС заради системна злоупотреба с пиенето.

На съвместна почивка Пламен си носил цяла каца с алкохол и от сутринта пиел на балкона.     

Николай разказа още, че бил свидетел на това как Орлин и Евгения са се карали къде да ходят на почивка, не я подкрепил, когато я оперирали от щитовидна жлеза, а през април 2020 г. я изгонил от вкъщи.

Орлин и Евгения се разминавали и по въпроса дали да имат второ дете. Тя искала, а той не. Аргументът бил, че ако се разделят, не било ясно как ще поделят децата.             

Чорбанов се възмути, че три дни след изчезването на Евгения Орлин е вечерял с него и семейството му. 

"Той не участваше активно в търсенето, пише ми по съобщения, чрез които искаше да разбере какво знаем и какви са версиите".        

Габриел Димитров, с когото Евгения е имала връзка разказа, че са се запознали на къмпинг "Градина".

Той определи връзката им като авантюра.  По това време и Габриел имал приятелка, с която на 11 септември 2021 г. сключили брак. 

След като се оженил, отношенията му с Евгения продължили. Двамата се срещали в хотел, като последната им среща е била на 12 октомври в хотел в ж.к. "Горубляне".     

И двамата са били на ясно, че отношенията им нямат бъдеще.

"Това е безперспективна авантюра, много добре съм й обяснил нещата, ако съм имал сериозни намерения, нямаше да сключа брак".

При една от срещите им приятелка на Евгения й казала, че забелязала колата на Орлин в района. Тогава са се породили съмнения у Евгения, че я следи.

Веста за изчезването заварила Габриел на конгрес в Боровец, където е бил разпитан и от полицай.

Делото продължава с разпит на още свидетели.