Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Истинско спиращо дъха приключение сред останки на динозаври, древни влечуги, костенурки, риби и растения и неандерталци, очаква всички посетители на Националния природонаучен музей при БАН. Нещо повече, в това вълнуващо пътешествие те ще са със сп. „Космос“ в ръка!

От 11 февруари 2023 всеки посетител на Националния природонаучен музей при БАН и Палеонтологичен музей "Димитър Ковачев" в Асеновград може да си вземе безплатен брой от списанието и да продължи да изживява чудния свят на природата и науката у дома. 

Кампанията включва избрани броеве и продължава до изчерпване на количествата.

За малките и големите любители-изследователи ще има и много изненади.

На 25 и 26 февруари могат да участват в работилницата за научна илюстрация “Как се рисува маменчизавър” – едни от най-разпознаваемите и най-трудни за рисуване динозаври, живели на сушата.

Къде са били ноздрите им, каква всъщност е била анатомията на тези древни гиганти, всичко това ще научите от палеонтолога и палеоилюстратор Владимир Николов.

До края на месец февруари там ще гостува изложбата на Природонаучния музей в Бургас, посветена на красивата странджанска природа “От жълъд до вековно дърво”.